Csak szerintem vannak felfújva a német háborús bűnök?
Figyelt kérdés
Először is szeretném kijelenteni, hogy nem védem őket.
Nagyon sok helyen látok cikkeket, dokumentumfilmeket a Waffen SS kegyetlenkedéseiről amik nem kereken adják elő a történteket, hanem az okokat, és számos más fontos szálat kihagynak, elferdítve a valóságot is, ezzel "rájuk húzva a vizes lepedőt".
Persze, attól még sok bűn szárad a lelkükön, de a történtek teljes ismeretében szerintem egyik fél sem különb mai napig sem. Ahogy a drága, tündöklő Amerikai hadsereg sem. Csak hát itt jön képbe a mondás, hogy a történelmet a győztesek írják.
Csak én gondolom így?
2020. jún. 15. 15:21
51/51 anonim válasza:
Bocsánat hogy ilyen sokat írok, de tényleg nem tudom, hogy Drezda, Hamburg, Hirosima-Nagaszaki, az olaszok elleni bűnök, az osztrákok elleni bűnök, a vietnámi káosz, az arab civileken tesztelt harci gázos bombázások, a palesztinok már akkori elnyomása, a bengáli éhinség, a kenyai vészkorszak, a rodéziai feketeírtás, a Black and Tans bűnei, a későbbi emberkísérleteik, a holodomosz, a mai bűneik, az ókori népírtások és a gulágok miért nem rázzák meg a világot?? Vagy mind a kettő, vagy egyik sem, mert ez így, nem demokratikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!