Csak szerintem vannak felfújva a német háborús bűnök?
Először is szeretném kijelenteni, hogy nem védem őket.
Nagyon sok helyen látok cikkeket, dokumentumfilmeket a Waffen SS kegyetlenkedéseiről amik nem kereken adják elő a történteket, hanem az okokat, és számos más fontos szálat kihagynak, elferdítve a valóságot is, ezzel "rájuk húzva a vizes lepedőt".
Persze, attól még sok bűn szárad a lelkükön, de a történtek teljes ismeretében szerintem egyik fél sem különb mai napig sem. Ahogy a drága, tündöklő Amerikai hadsereg sem. Csak hát itt jön képbe a mondás, hogy a történelmet a győztesek írják.
Csak én gondolom így?
Mint írtam, a másik oldal gátlástalansága, hatalma kell ehhez. A nácik egy kisebbségnek minősülnek ugye, manapság még inkább, mondjuk 1% (nem is kellenek az antifasizmushoz lásd Karácsony Gergely kirohanásait). Ezek a baloldali nácizók mindig olyan bátrak, amikor ezek ellen kell kiállniuk, és egy álszent ügyért (pl. a színesbőrűk "elnyomása ellen), miközben a média, a hatalommal bíró személyek nagy többsége mögöttük áll.
Az érdekes az, hogy ha a törvény megengedné, el lehetne mondani, hogy a nácik bűnei eltörpülnek mások bűnei mellett, amelyekről nem is beszélnek vagy pozitív színben tüntetnek fel. Pl. a kommunizmus, 100 millió áldozattal, vagy ott van a holodomor, a németekkel szembeni népirtás, az atombomba, Vietnám, Amerika háborúi, stb. Németország állt a jó oldalon a háborúban. A zsidókkal szembeni pogromok pedig végigkísérték a történelmet, nem is értem, miért pont ezt emelik ki mindig, miközben az áldozatok fele más nemzetiségű volt. Izrael állam maga is háborús bűnösnek tekinthető az ENSZ szerint. Izraeliták álltak a kommunista rezsimek élén, a náciknál sokkal több áldozatot szedve. Ukrajnában néhányuk 1 év alatt a holokausztnál nagyobb népirtást vitt végbe.
Szóval igazából logikusan nézve egyáltalán nem kéne felfújni ezt. Belgium kongói tevékenysége hasonló volumenű volt.
'Németország állt a jó oldalon a háborúban.'
Ez nehezen hihető, miután a háborút a német fél robbantotta ki.
'Izraeliták álltak a kommunista rezsimek élén,'
Internacionalistáknak vallották magukat, de sebaj...
Mindegy, hagyjuk meg nekik, hogy ők tudnak mindent a legjobban, köszönhetően a második világháború színesben végignézésenek meg a koholmány cikkeknek :))
Épp az ilyen embereket szereti Amerika és társai, akik mindig mindenből dicső, jó győztesként jönnek ki. Annyira el vannak butítva az emberek, hogy nem képesek tárgytalanok maradni, és megpróbálni megnézni a dolgokat a másik fél szemszögéből is, hanem egyöntetűen elhiszik a sok bambaságot, fontos tények felett meg átsiklanak.
33, mivel Franciaország megszállta a Ruhr-vidéket, nem a német fél robbantotta ki a háborút. (Lengyel- és Csehország is nagy területeket foglalt el.)
Mindegy, minek vallod magad, attól még nem leszel az.
#34-35
Jó, ezek után várom, mikor nyújtotok be petíciót a nemzetközi szerveknek, hogy tessenek már rehabilitálni a német felet, mert nem úgy történt az...
Igen, sajnos...
És lám, mégis összeesküvésnek számít, ha valaki a tények nélkül is felismeri, hogy egy olyan "támadást" senki nem tudott volna elkövetni önerőből 2001-ben a világ legnagyobb hatalma ellen, pont New Yorkban. Meg nem ledől, hanem szabályosan összeomlik egy akkora építmény egy repülőgéptől... Istenem...
Óh igen, tehát a történészek, szakkönyvek is mind hazudnak, de ti kimondjátok a teljes igazságot.
'És legfőképp a világ legsikeresebb népének, mely szabadon terrorizálhat másokat, melynek a kezében van szinte minden média, bank, politikus.'
Parancsolsz? Remélem, nem egy mocskos zsidók a felelősek mindenért prédikációt akarsz tartani.. Hitler is így kezdte, láttuk a végereményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!