Csak szerintem vannak felfújva a német háborús bűnök?
Először is szeretném kijelenteni, hogy nem védem őket.
Nagyon sok helyen látok cikkeket, dokumentumfilmeket a Waffen SS kegyetlenkedéseiről amik nem kereken adják elő a történteket, hanem az okokat, és számos más fontos szálat kihagynak, elferdítve a valóságot is, ezzel "rájuk húzva a vizes lepedőt".
Persze, attól még sok bűn szárad a lelkükön, de a történtek teljes ismeretében szerintem egyik fél sem különb mai napig sem. Ahogy a drága, tündöklő Amerikai hadsereg sem. Csak hát itt jön képbe a mondás, hogy a történelmet a győztesek írják.
Csak én gondolom így?
Ha egy fél órát néznél belőle látnád, hogy nem puszta összeesküvés.
Menj inkább, nyald fényesre őket ;)
'Ahogy annak idején a kommunista vezetők nagy többsége Oroszországtól Magyarországon át Németországig a század elején.'
Akik nem zsidónak tekintették magukat, hanem internacionalistának, de ezt már írtam.
'a nyugati országoknak nem jön jól, hogy nemsokára kisebbségbe kerülnek az ottani népek,'
Mi van akkor, ha ez a szemlélet a jelen helyzetet eltúlozza?
A bolhából, elefántot csinálnak... Ahhoz képest hogy lassan 100 éves volt és nem voltak olyan rettenetesen nagy bűnök. Én sem védem őket, de az a véleményem, hogy megannyi óriási népírtás volt amiről el felejtenek beszélni. Ott a holodomosz, a drezdai bombázás, Hirosima és Nagaszaki szétbombázása, a kenyai vészkorszak, a rodéziai feketeírtás, a bengáli éhinség, a Black and Tans népírtásai Írországban, a vietnámi káosz megteremtése és még tudnék sorolni napestig, ráadásul ezekért főleg, nem is Sztálin a felelős, amiket sokszor felhoznak a holokauszt ellen, hanem javarészt (jó a holodomoszért nem) a nyugatiak (pl.: Roosevelt, Churchill és Truman a felelős és igen, háborús, valamint népellenes bűnök, nemzetközileg, mégsem bűnhődött érte senki és ezeknek az áldozatoknak a gyalázásáért, nem is bűntetnek, lásd pl. az antifa is elég erőteljesen és sértően csinálja).
Ezek semmivel sem történtek hamarabb/később a holokausztnál, mégsem beszélnek róla mindig. Le merem fogadni, most hajnali 1-kor is valamelyik TV adón vagy internetes csatornán holokausztroznak. Komolyan mondom ez már nevetséges... Lassam már csak a 100 éves nagypapik élnek abból a korból. A másik pedig az, hogy rengeteg ferdítés van a valósággal szemben, pl.: orditális baromság volt az, hogy bármiféle emberi szappant vagy lámpaernyőt készítettek volna bárkiből.
Van erre egy remek szám, ami leírja a véleményem címe: Vádló Bitófák: Auschwitz, Dachau, Buchenwald.
Előző vagyok! Mielőtt valami ultraneoliberális lepontozna, úgy hogy aztán ki is tiltanak az oldalról, sőt még az internetet és TV-t is megvonnák tőlem... Igen! Elismerem hogy volt holokauszt, szoridalitok is azokkal, akik ártatlanul odakerültek és igen, voltak a németeknek is háborús bűnei. Csak egyet had kérdezzek! Miért nem veszik elő a jelenlegi Egyesült Államok, Egyesült Királyság és Izrael bűneit??!! Mert van bőven, amit napjainkban követnek el.
Valamiért amikor az ikertornyok romokba döltek, mindenki sírt, de most, hogy palesztin, nőket, gyerekeket és fegyvertelen férfiakat is terrorizálnak, az sem biztos, hogy másnap van-e még lakásod és nem robbantják fel, valamint Vietnámban, Afganisztánban, Koszovóban, Irakban, Szíriában és (Észak)Afrikában amiket elkövetnek az lazán kinő nálam az aluljáróból, nagyon markánsan és láthatóan, erkölcsi szinten, valamint rengeteg fel nem hozott háborús és népellenes bűnt (igaz hogy kissebeket mint akkoriban, de akkor is) követnek el, kezdve a civilek, profitért és olajért lebombázása... És tudod miért nem siránkozik senki?? Mert nem is hozzák nyilvánosságra! Inkább ezzel kellene foglalkozni, mint a kismillió évvel ezelőtti bűnökkel, amik már eleve (mivel szubjektíven lettek leírva, el is vesztek...) nagyon régiek. Én sem siránkozom úton, út felén a churchilli, roosevelti és trumani népírtásokon és háborús bűnökön, pedig lenne rá okom, erről a nagymamám tudna nagyon "szívesen" beszélni... Erről is van egy remek dal, ami összefoglalja a véleményem: https://www.youtube.com/watch?v=ktKy1g-PM0Q
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!