Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Fidesznek csak a migránsozás...

Fidesznek csak a migránsozás miatt van ekkora támogatottsága, vagy más miatt is?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 23. 16:07
1 2 3 4 5
 41/44 Fizikakedvelő ***** válasza:
#40:Szerintem humorizált.
2019. ápr. 25. 14:35
 42/44 anonim ***** válasza:
Wbiker! Hogy hülyeségeket mondok-e azt az élet fogja igazolni, nem te! De hogy szándékosan vagy-e gazember, vagy csak zsigeri fóbiás reflex, az a te dolgod. A tények nem befolyásolnak téged, még ha az élet igazolja is. Fikázni, minősíteni képes vagy, de arra még te sem válaszoltál soha, melyik politikai erő tudná és hogyan jobban vinni az ország kormányzását? Miből lenne bevétele? Lenne-e közmunka? (Mert az állítólag korrupció!) Mi lenne a családi és szociálpolitika sorsa? Lenne-e ingyen tankönyv és befejeződne-e az uszoda program? Az autópályák uniós pénzből épülnének, vagy PPP-s beruházásból, vagy sehogy...
2019. ápr. 25. 15:04
 43/44 anonim ***** válasza:

"Wbiker! Hogy hülyeségeket mondok-e azt az élet fogja igazolni, nem te!"

Ém csak konstatálom, igazolni nem az én dolgom.

"De hogy szándékosan vagy-e gazember..."

Ha gazembert keresel, nèzz körül a kormányban!

"A tények nem befolyásolnak téged, még ha az élet igazolja is."

Mókás dolog, hohy a legnahyobb FakeNews birodalom hajbókoló szolgájaként tényeket emlegetsz.

" Fikázni, minősíteni képes vagy"

Látod, akkor még hasonlítunk is valamiben.

"de arra még te sem válaszoltál soha, melyik politikai erő tudná és hogyan jobban vinni az ország kormányzását?"

Ahol ez volt a kérdés, ott megtettem. Itt nem ez volt a kérdés.

"Lenne-e ingyen tankönyv és befejeződne-e az uszoda program? Az autópályák uniós pénzből épülnének, vagy PPP-s beruházásból, vagy sehogy..."

Lenne, lenne, lenne...egyik feltételes mód a másik után...

Nekem hiába csomagod be burkoltan a szerinted jaj de zseniális dolgokat, ez a történet nem itt kezdődik.

De legalább kampányoltál egy kicsit.

Fáradj a pénztárhoz!

2019. ápr. 25. 15:25
 44/44 anonim ***** válasza:

"de arra még te sem válaszoltál soha, melyik politikai erő tudná és hogyan jobban vinni az ország kormányzását? "

Vicces, hogy olyan követel választ, aki szintén nem válaszolt jó pár kérdésre. #Kettősmérce

2019. ápr. 25. 22:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!