Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Fidesznek csak a migránsozás...

Fidesznek csak a migránsozás miatt van ekkora támogatottsága, vagy más miatt is?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 23. 16:07
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
6%
Orbánt nem az esze és a tisztessége, hanem a migránsozás és a töketlen ellenzék tartja hatalmon!
2019. ápr. 23. 20:58
 32/44 anonim ***** válasza:
0%
Csapból is folyó propaganda, kádáristák, komcsik kielégítése, világgazdasági konjunktúra (mert a sötét birka mindig az aktuális kormány érdemének/hibájának hiszi, ha a világgazdaság fel/lehúz).
2019. ápr. 24. 01:01
 33/44 anonim ***** válasza:
32%

Igen, erre van felfűzve a sztori.

Meg persze nagy szerep jut a népbutító propagandának is, ami szinte az összes országosan elérhető médiából folyik. Aljadék módon mindent megtett a kormány, hogy visszaszorítson minden olyan csatornát, amin keresztül az ellenzéki pártok el tudják érni az embereket. A valóság el sem jut hozzájuk, csak a nyaloncmédia manipulált hírei. Aztán ott ez a remek plakáttörvény, amit a kormány a demokrácia jegyében úgy szabott magára, hogy egész rohadt évben tájékoztazásnak kamuzott hazugságkampánnyal mossa az emberek agyát, persze szigorúan a kormány nevében.

Uralják az egész piacot, nehogy más is eljusson az emberekhez, hogy a franc enné meg az egész kötélre való bagázst.

Jól jellemzi a fidesz sajátos viszonyát a korrektséghez és a sportszerűséghez (amit hírből sem ismernek) hogy az egyetlen oyan választási körzetet, ami klasszikusan mszp-s maradt, nemes egyszerűséggel felszámolták.

Ez ám a demokrácia, ez ám a sportszerűség.

A teniszből.szoktam hasonlatot hozni, hovy érzékeltessem, milyen a fidesz féle sportszerűség: lejtősre építik a pályát, az ellenfél térfelét felszórják méter magasan homokkal, kiszakítják az ütő húrozását és biztos, ami biztos, el is törik az ellenfél karját.

Hányinger...

2019. ápr. 24. 07:43
 34/44 anonim ***** válasza:
62%

33.

Hülyeséget én is tudnék mondani! Az internet korában hogy lehet visszaszorítani bármit? Én pl. A Karc Fm-et és a Klub rádiót is neten szoktam hallgatni. A 444.hu, pedig csak neten érhető el... A Lokál-t pedig felénk nem is kézbesítik.... Ám az RTL klubot bárhol lehet fogni....

De miben reménykedsz? Hogy vidéken hülyék laknak és el lehet adni, hogy akkora a nyomor, mint még soha?

Húsvét hétfőn 10 percet kellett várnom, hogy be tudjak állni az étterem parkolójába.... Aztán az asztalra is kellett várni, meg a kiszolgálásra, hogy 4 halászléért ki tudjak fizetni 10000 ft-t...

Szóval nyomorgunk.... Most 8.30 van.... Mondja a rádió az "erős a forgalom.... " híreket...,

2019. ápr. 24. 08:30
 35/44 anonim ***** válasza:
Aki csak a maga vetületében képes a világot szemlélni, az alapból alkalmatlan közszereplésre, közvélemény-formálásra!
2019. ápr. 24. 08:46
 36/44 anonim ***** válasza:
31%

"Hülyeséget én is tudnék mondani! "

Tudom, minden nap meg is teszed.

2019. ápr. 24. 09:30
 37/44 anonim ***** válasza:
0%

"Hülyeséget én is tudnék mondani"

Korábbi válaszaid alapjàn mondtàl is.

2019. ápr. 24. 10:40
 38/44 anonim ***** válasza:
22%
Ti ostobák! Hogy meritek semmibe venni Orbán érdemeit? Ő védett meg titeket! Ő védett meg minket az illegális bevándorlóktól! Szerencse, hogy a nagyszerű Fidesz van hatalmon. Sokáig tartó kormányzást nekik!
2019. ápr. 24. 10:45
 39/44 anonim ***** válasza:
Nocsak, voltak érdemei? Említenél párat? Csak úgy random...
2019. ápr. 24. 10:53
 40/44 anonim ***** válasza:
még mindig várom az érdemeket...
2019. ápr. 25. 09:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!