Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Fidesznek csak a migránsozás...

Fidesznek csak a migránsozás miatt van ekkora támogatottsága, vagy más miatt is?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 23. 16:07
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

"Mikor, hogyan csökkent a nemzet arany tartaléka? "

1989-1992 között.

"Mikor nőtt? "

2018

"És ha egy kormányzás alatt a jegybank drasztikusan fel tudja tölteni az aranytartalékot, az jó vagy rossz?"

Erre majd a történelem ad választ. Alapvetően keveset tesz ki a teljes magyar tartalékban, a jelenlegi aranytartalék a teljesnek 4,4%-a.,

2019. ápr. 23. 18:15
 22/44 anonim ***** válasza:
50%

21.

Akár igazad van, akár nem, de a tenger is cseppekből áll össze!

Van az aranytartalék kérdése, ami (adatod alapján) a 0-hoz képest, 4,4%os mérhető növekedés.

Ami nem mérhető, az a kocsmai és kiskereskedelmi játékgépek betiltása! Hisz 2 tuti nyertese volt! Az állam és az üzemeltető! De vajon gazdaság ösztönző-e a síró feleségek, anyák, felrúgott gyermekek?

2019. ápr. 23. 18:31
 23/44 anonim ***** válasza:

Más miatt is. De ez nagy szerepet játszott benne. Nagyon amatőr lenne egy valamire építeni a kampányt. Több lábon kell állni, ha tömeget akarsz meggyőzni.

Nagyon sokat segített az is, hogy magyarok közül többségben vannak azok, akik nem valamiért, hanem valami ellen szavaznak. Ezt szebben megfogalmazva a "kisebbik rossz" választását szokták emlegetni. A balosok hajba kapása közvetlenül a választások előtt is sok, amúgy kormány párt ellenes embert átfordított kormánypártinak.

Aki nem elkötelezett jobb / bal oldali, az látja, hogy mindkét oldalnak vannak jó oldalai is és rossz oldalai is. Ami szomorú, hogy midig, mindenki csak a rosszat emeli ki és a jó ötletekkel nem akarnak együtt működni, hanem a rossz ötletekre koncentrálnak és arra költik az erőforrásokat.

A migráncs őrület jelentős tömeget vonzott be. Én most borsodi zsákfaluban töltöttem a hosszúhétvégét és minden oszlopon kint van a migráncs kampány. Beszéltem az ott lakókkal : rendesen félnek, hogy elfoglalják azt a területet és elveszik a munkájukat. Azokról van itt szó, akik közmunkásként élnek. Mégis ki venné el a munkájukat? Kicsit sem csábító a nettó nyolcvan-iksz-ezer forint havi fizetés. De ők meg vannak győzve, hogy egy, az ország nyelvét nem beszélő, magasabb életszínvonalhoz szokott ember azt akarja magának, ami az övé.

Itt kapcsolódik be az is, hogy a falu végzettségi szintje az átlag 6 általános.

De nekik nem tűnik fel, hogy eddig sosem volt reklám a faluban, most már több, mint 1.5 éve folyamatosan cserélik és frissítik a reklámtáblákat kormány által kiírt politikai hirdetésekkel. Azaz nem zavarja őket, hogy erre költ az állam és nem arra, hogy a tehén nagyságú kátyúkat foltozza be az úton. Szerintük fontosabb a raklám, azt a lukat meg ki lehet kerülni.

Ez is egy értékrend.

2019. ápr. 23. 18:40
 24/44 anonim ***** válasza:
70%

"Van az aranytartalék kérdése, ami (adatod alapján) a 0-hoz képest, 4,4%os mérhető növekedés."

Milyen adatok alapján? Magyarországnak sohasem volt 0-án az aranytartaléka vagyis nagyon régen, de 1990 óta biztos, hogy nem.

2019. ápr. 23. 18:53
 25/44 anonim ***** válasza:

"Akár igazad van, akár nem, de a tenger is cseppekből áll össze!"

Miért ne lenne igazam? Ezek tények, minden elérhető és nyilvános adat, köztük az országok aranytartalékának mennyisége és értéke.

2019. ápr. 23. 19:02
 26/44 anonim ***** válasza:
40%

Eljutottunk arra a szintre, mely az agyhalottak szerint, a folyamatos aranytartalék felélése bem számít.... Annak növelése sem... Nos... Engedelmetekkel most kiszállnék... Nem tudtam, hogy ez a hülyék klubja!

Ha se közgazdasági érvek, se a természet törvényei nem hatnak, akkor magatokra hagylak!

2019. ápr. 23. 19:13
 27/44 anonim ***** válasza:
40%

"Ha se közgazdasági érvek, se a természet törvényei nem hatnak, akkor magatokra hagylak!"

Hát neked sem volt semmilyen érved, főleg nem az aranytalékkal kapcsolatban.

"ami (adatod alapján) a 0-hoz képest, 4,4%os mérhető növekedés."

Engem még mindig érdekel, hogy a nulla hogyan jött ki.

Mondjuk azt is megmagyarázhatnád, hogyan kapcsolódok az 1989-1992-es közötti arany eladások a kérdéshez, mert én nem értem.

2019. ápr. 23. 19:59
 28/44 anonim ***** válasza:

Csak figyelni kellett volna. A 0 és 4,4 % mutatja, hoyg ez valamihez képest van megfogalmazva. Vagyis arra gondolt, hogy korábban 0-van nőtt az aranytartalék (azaz nem nőtt) most meg nőtt 4%-t.

De az egész félre vitte a vitát, ez csak mellékszál. Próbáltam poénkodni de az sem jött le a nagy vitatkozási kedvben, hogy csak vicc volt, pedig a :) elég egyértelmű jel ma már. Na mindegy, lapozzunk!

2019. ápr. 23. 20:14
 29/44 anonim ***** válasza:

"A 0 és 4,4 % mutatja, hoyg ez valamihez képest van megfogalmazva. Vagyis arra gondolt, hogy korábban 0-van nőtt az aranytartalék (azaz nem nőtt) most meg nőtt 4%-t."

Felőlem lépjünk tovább, de azért örülnék, ha olyan ember nem várna el közgazdasági érveket, aki nem tudja megállapítani, hogy egy viszonyszámnál mi viszonyítandó adat és viszonyítási alap. Úgy tényleg nehéz vitatkozni, ha az alapfogalmakkal nincsen tisztában valaki.

# 28 félreértések elkerülése végett, ez nem neked szólt.

2019. ápr. 23. 20:47
 30/44 anonim ***** válasza:
Nem. Azért ez egysíkú gondolkodásra vall így kijelenteni, vannak olyanok is, szerintem nem kevesen akiknek valamilyen ténykedésük egyszerűen a javukra válhatott.
2019. ápr. 23. 20:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!