Ha az EU nem lenne ilyen liberalista, akkor nagyobb támogatottsága lenne?
Főleg a menekült és bevándorláspolitikájukra gondolok.
Szerintem, nagyon elhibázott, ennél rosszabb nem is lehetne.
(emiatt történnek ilyenek: [link]
A menekültkérdésnél nem veszik figyelembe a kultúrát és az etnikumot.
Egy afrikai menekültet mindenképpen egy másik afrikai országban kellene letelepíteni, hisz nincs 1 egész kontinensen háború.
Egy muzulmán, arab kultúrkörből származót szintén és hasonló kultúrkörrel rendelkező, de békés országba kellene telepíteni.
Így ezek a menekültek is otthonosabban éreznék magukat, ha saját vagy a sajátjukhoz hasonló kultúrkörrel rendelkező ország lenne az új otthonuk.
2013-ban, 2012-höz képest megtízszereződött a menekültek száma és ez csak egyre növekszik.A nyugati tagállamokban pedig még rosszabb a helyzet.
Én személy szerint, ezek miatt az etnikai, kisebbségi, bevándorláspolitikai, menekültpolitikai dolgok miatt lettem euroszkeptikus.
Az európai ország maradjon európai és ne egy katyvasz legyen.
11.31
Tudtommal az EP-ben a sima liberálisok sincsenek többségben, nem hogy a szélsőliberálisok. Habár amúgy kíváncsi lennék, hogy utóbbi mégis kiket foglalhat magába.
11.57
akkor lényegében a szélsőliberális egy gyűjtőfogalom mindenkire, aki nem úgy gondolkodik mint te? akkor itthon lényegében az össze politikai erő szélsőliberális, ugye?
12.23
igazából ha külső szemlélőként visszaolvasnád, amiket írsz, amilyen stílusban teszed mindezt, nagyon megdöbbennél magadtól.
12.30
tudod, én nem nácizták le, nem zsidóztalak le, nem cigányoztalak le, nem b@z@ztalak le. nem mondtam, hogy te ide vagy oda tartozol, nem idióztáltalak le. és amit én írtam, abban nem tudom hol fedeztél fel gyűlöletet. mert a te szövegedből csak úgy süt. képtelen vagy értelmes emberi lény módjára akárcsak itt kommunikálni. itt, ahol semmilyen stressz nem ér. valószínűleg a való életben sokkal frusztráltabb kell ennél lenned, hogy még ide is ennyi epe jusson. és lehet vádolni a zsidókat, a nemvallásosokat, a cigányokat, a melegeket, mindenkit aki nem jobbikos (és így szélsőliberális szerinted, bármit is jelentsen a fogalom a te torzult világodban), a bevándorlókat, meg úgy mindenkit... de tudod, furcsa, hogy szerinted majd az egész világgal gond van. pedig lehet, hogy a baj csak a te fejedben hatalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!