Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha az EU nem lenne ilyen...

Ha az EU nem lenne ilyen liberalista, akkor nagyobb támogatottsága lenne?

Figyelt kérdés

Főleg a menekült és bevándorláspolitikájukra gondolok.

Szerintem, nagyon elhibázott, ennél rosszabb nem is lehetne.

(emiatt történnek ilyenek: [link]

A menekültkérdésnél nem veszik figyelembe a kultúrát és az etnikumot.

Egy afrikai menekültet mindenképpen egy másik afrikai országban kellene letelepíteni, hisz nincs 1 egész kontinensen háború.

Egy muzulmán, arab kultúrkörből származót szintén és hasonló kultúrkörrel rendelkező, de békés országba kellene telepíteni.

Így ezek a menekültek is otthonosabban éreznék magukat, ha saját vagy a sajátjukhoz hasonló kultúrkörrel rendelkező ország lenne az új otthonuk.

2013-ban, 2012-höz képest megtízszereződött a menekültek száma és ez csak egyre növekszik.A nyugati tagállamokban pedig még rosszabb a helyzet.

Én személy szerint, ezek miatt az etnikai, kisebbségi, bevándorláspolitikai, menekültpolitikai dolgok miatt lettem euroszkeptikus.

Az európai ország maradjon európai és ne egy katyvasz legyen.

2014. febr. 9. 10:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
63%
Na, pont ezért mondom, h téged nem lehet meggyőzni. Alulművelt tinédzser te lehetsz a hozzászólásaid alapján :D Bár az is eszembe jutott, h szándékosan a szélsőlibsiket parodizálod, ez esetben zseniális humorod van :D
2014. febr. 9. 12:48
 12/24 tetro ***** válasza:
22%

12.48

mutass már rá, hogy melyik hozzászólásommal van problémád, és melyikben vezettem elő veled szemben olyan személyeskedő stílust, amit te. amúgy mutass egyetlen egy érvet amit leírtál, légyszíves... vagy nem tudom, felétek hogyan szoktátok meggyőzni az embereket? arcon köpitek őket, hátha úgy átmegy a tudás?

2014. febr. 9. 12:51
 13/24 A kérdező kommentje:

Kérlek, egy kicsit legyetek kulturáltabbak.

Én sem fröcsögtem a kérdésben.Ű

Vagy menjetek privátba.

2014. febr. 9. 12:59
 14/24 anonim ***** válasza:

"Egy afrikai menekültet mindenképpen egy másik afrikai országban kellene letelepíteni"

és regélj már, ezt hogy tervezed megvalósítani? Mert a menekült nem rendelésre jön, hanem csak jön. Ha szerencsés még nem a bolgár/román/magyar gettótáborokba kerül, hanem valami civilizáltba nyugaton. Ha nem, akkor ez van.

A menekültek megtízszereződése is egy jó nagy csúsztatás a kontextus nélkül: ugyanannyi áramlik a határokon át, mint eddig, csak egy új szabályozás értelmében az első eu-s ország a felelős az esetük elbírálásáért 2013-tól. 2013 előtt is tökugyanennyi menekült jött Magyarországon keresztül, csak addig még azokat, akiket nem nálunk, hanem a németeknél, olaszoknál, stb. kapcsoltak le, ők kezelték. Ez szűnt meg most.

Amúgy meg aki magyarként képes a menekültpolitikán derpegni az csak a kurucinfóról tájékozódik és nem lép ki a lakása ajtaján soha. Évi 10-20 debreceni kis súlyú bűntényen kívül mást nem okoznak az országban, mégis máglyára akarja minden jobbikos dobni őket.

Nem is tudom ki az elvakult és európai beilleszkedésre alkalmatlan.

2014. febr. 9. 13:17
 15/24 tetro ***** válasza:
46%

13.51

(mert a kutyát nem érdekli ez, csak nemszélsőliberális srácot, akik nem rest mind a két regjével a piros kézre kattintani)

2014. febr. 9. 14:04
 16/24 anonim ***** válasza:
Igen, határozottan nagyobb.
2014. febr. 9. 14:18
 17/24 anonim ***** válasza:
37%

"mutass már rá, hogy melyik hozzászólásommal van problémád, és melyikben vezettem elő veled szemben olyan személyeskedő stílust, amit te. amúgy mutass egyetlen egy érvet amit leírtál, légyszíves..."

Nem kell megmutatnom, a százalékaid mutatják helyettem :) Személyeskedésre nem emlékszem, de akit észérvekkel nem lehet meggyőzni, azzal mást nem tudok csinálni. Ja, amúgy nincs két regem, csak mások szerint is hülyeségeket írsz ;)

2014. febr. 9. 15:25
 18/24 anonim ***** válasza:
Én meg azt nem értem, hogy ha mindenki lepontozza ezt az értelmes embert, akkor hogy lehet neki még mindig 57%-a?
2014. febr. 9. 15:29
 19/24 anonim ***** válasza:
8%
Ki tudja, lehet h mondjuk vallás témában hasznos válaszokat ad a zsidósággal kapcsolatos kérdésekre :) Vagy esetleg neki van több regje, és utólag felpontozza a rég elfelejtett válaszait :)
2014. febr. 9. 15:41
 20/24 anonim ***** válasza:
Az a baj drága 55%-os h te tetronak nem hoztál fel semmilyen ész érvet arra h meggyőzd csak azt a szokásos kurucos baromságot. Egyébként én úgy gondolom h azon a nagyon kevés jobbik, kuruc.info rajongón kívül az embereknek nem az eu társadalmi politikájával van a gond hanem az gazdasági politikájával mivel az eu-t okolják h Magyarországon elég szar az élet.
2014. febr. 25. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!