Ha az EU nem lenne ilyen liberalista, akkor nagyobb támogatottsága lenne?
Főleg a menekült és bevándorláspolitikájukra gondolok.
Szerintem, nagyon elhibázott, ennél rosszabb nem is lehetne.
(emiatt történnek ilyenek: [link]
A menekültkérdésnél nem veszik figyelembe a kultúrát és az etnikumot.
Egy afrikai menekültet mindenképpen egy másik afrikai országban kellene letelepíteni, hisz nincs 1 egész kontinensen háború.
Egy muzulmán, arab kultúrkörből származót szintén és hasonló kultúrkörrel rendelkező, de békés országba kellene telepíteni.
Így ezek a menekültek is otthonosabban éreznék magukat, ha saját vagy a sajátjukhoz hasonló kultúrkörrel rendelkező ország lenne az új otthonuk.
2013-ban, 2012-höz képest megtízszereződött a menekültek száma és ez csak egyre növekszik.A nyugati tagállamokban pedig még rosszabb a helyzet.
Én személy szerint, ezek miatt az etnikai, kisebbségi, bevándorláspolitikai, menekültpolitikai dolgok miatt lettem euroszkeptikus.
Az európai ország maradjon európai és ne egy katyvasz legyen.
17.34
összefoglalná az eddig felsorolt észérveidet egy kommentben? csak hogy bebizonyítsd, hogy én meggyőzhetetlen vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!