Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha az EU nem lenne ilyen...

Ha az EU nem lenne ilyen liberalista, akkor nagyobb támogatottsága lenne?

Figyelt kérdés

Főleg a menekült és bevándorláspolitikájukra gondolok.

Szerintem, nagyon elhibázott, ennél rosszabb nem is lehetne.

(emiatt történnek ilyenek: [link]

A menekültkérdésnél nem veszik figyelembe a kultúrát és az etnikumot.

Egy afrikai menekültet mindenképpen egy másik afrikai országban kellene letelepíteni, hisz nincs 1 egész kontinensen háború.

Egy muzulmán, arab kultúrkörből származót szintén és hasonló kultúrkörrel rendelkező, de békés országba kellene telepíteni.

Így ezek a menekültek is otthonosabban éreznék magukat, ha saját vagy a sajátjukhoz hasonló kultúrkörrel rendelkező ország lenne az új otthonuk.

2013-ban, 2012-höz képest megtízszereződött a menekültek száma és ez csak egyre növekszik.A nyugati tagállamokban pedig még rosszabb a helyzet.

Én személy szerint, ezek miatt az etnikai, kisebbségi, bevándorláspolitikai, menekültpolitikai dolgok miatt lettem euroszkeptikus.

Az európai ország maradjon európai és ne egy katyvasz legyen.

2014. febr. 9. 10:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Tetrót nem lehet észérvekkel meggyőzni, ha nem tűnt volna még fel :) Egyébként az EU-nak a társadalmi és a gazdaságpolitikája is egyaránt nagyon káros.
2014. febr. 25. 17:34
 22/24 tetro ***** válasza:

17.34

összefoglalná az eddig felsorolt észérveidet egy kommentben? csak hogy bebizonyítsd, hogy én meggyőzhetetlen vagyok...

2014. febr. 25. 20:34
 23/24 anonim ***** válasza:
Ennél a kérdésnél valóban nem nagyon hoztam fel észérveket, mert már tudom, h nálad az nem ér semmit :)
2014. febr. 25. 21:07
 24/24 tetro ***** válasza:

21.07

értem.

2014. febr. 25. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!