Milyen bizonyítékok vannak arra hogy megtörtént a holokauszt?
ma 22:51
Te szánalom, neked is megy a szövegértés...
Azt mondtam, hogy a Németországi gázosításokat else kéne hinnünk, mert anno 1961kor elismerték, Németország területén semmiféle gázosítás sem volt.
Radnótit lelőtték. De te 61% komolyan fejleszthetnéd az az alulfejlett agyad, vagy legalább valami ismeretre szert tennél arról a dologról amiről itt nagy vehemenciával vitázol.
"Akkor mért van rengeteg kép idősekről, és gyerekről????"
Azért, mert nem mindegyik tábor volt megsemmisítő tábor. MEGÉRKEZÉSKOR végezték ki őket azonnal, de csak a megsemmisítő táboroknál. Meg különben is csak 1942-től indult be igazán a szekér. "Mint az közismert", mondta Schaffranek.
"mert anno 1961kor elismerték, Németország területén semmiféle gázosítás sem volt."
Kicsoda? Forrás, link? Tudtommal már kevéssel a háború után köztudomású volt, hogy Németországban nem voltak megsemmisítő táborok.
Nekem miért?? Te nem tudsz olvasni. Arra mondtam, hogy valaki "bizonyítéknak" Dachaut hozta fel, de arra mondták , hogy nem volt semmi elgázosítás Németo.-n(szóval Dachauban sem)
És minő érdekes. Bepötyögtem a gugliba, és csomó-csomó auschwitzi gyereket látok. Várjál, tudom a válaszod:
A gonosz netnácik, egy másik tábori képet raktak ki, csak odaírták, hogy Auschwitziak.
Tudtam, hogy Radnótit lelőtték, nem vagy barom:) Csak azért írtam, mert az ELGÁZOSÍTÁSOKHOZ, hogy jöhet bizonyítéknak, egy lelött költő.
43-as
Arra a bizonos vallomásra nem tudok linket adni, de legen anni, hog most is a holokauszthoz indoknak eg német munkatábort írtak.
Itt pedig a szegén, meggötört , kedves néni magarázza miket csináltak Dachauban, ami mellesleg férfi munkatábor volt. De ha megmerném említeni neki, hog itt csak férfiak dolgoztak, akkor nácifasisztaantiszemitarasszista lennék, és mehetnék börtönbe.
61% azt nem neked mondtam, hogy mi lett Radnótival.
De akinek értelmezési problémái vannak az nem én vagyok. Aki Dachaut hozta fel bizonyítékként, azt mint a HOLOKAUSZT bizonyítékaként hozta fel, ugyanis akkor még ennél a kérdésnél szó nem volt a gázkamrákról. Olvasd vissza az első oldalt és számold meg, hányszor van leírva a "gázkamra" szó, annyi millió forintot kapsz tőlem.
ma 22:54:
"Azt mondtam, hogy a Németországi gázosításokat else kéne hinnünk, mert anno 1961kor elismerték, Németország területén semmiféle gázosítás sem volt."
Ki, hol és mikor? Vagy csak egy lánclevélben olvastad? Mert ez kb. olyan, mint mikor 9/11-el kapcsolatban, hogy egyetlen zsidó sem volt bent a munkahelyén, legalábbis egyesek biztos forrásból tudni vélték.
De amikor többmilliós áldozatokról beszélnek, akkor azt uge tudjuk, hog öltök meg a hivatalos álláspont szerint.
De akkor máshog értelmezzük ezt a kérdést : Én a gázosításokat nem ismerem el, amennit dolgozni kellett, és amilen körülmének között, az szörnű, ez vitathatatlan.
Például a "holokauszttagadó" ember is a gázosításokat tagadja. Én szemészerint nem találkoztam olan emberrel, aki tagadta volna a munkatáborokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!