Milyen bizonyítékok vannak arra hogy megtörtént a holokauszt?
zsidó áldozatok időbeli eloszlása Raul Hilberg adatai alapján. Év Áldozatok[22]
1933-1940 100 000 alatt
1941 1 100 000
1942 2 700 000
1943 500 000
1944 600 000
1945 100 000
Most mindenki beszólogat a kérdezőnek, de válasz még tényleg nem jött rá. :)
Én biztos vagyok benne, hogy volt valami, de nem mindegy, hogy hogyan volt az a bizonyos valami.
Semmilyen....a koncentrációs táborokat a háború után a zsidók építették gyorsan föl, utána meg szerkesztettek fényképeket hullákról, de azok igazából csak bábuk voltak, természetesen egyenesen egy izraeli gyárból, a lesoványodott túlélők pedig igazából egy fogyókúrás táborban voltak, amit az akkori izraeli TV valóságshow-ként közvetítette élőben a TV-ben, Hitler pedig nem is utálta a zsidókat, a mein kampfban is csak azért írt róluk rosszat, mert a zsidók agykontrollal befolyásolták, miközben írta.
Ezt akartad hallani?
ma 21:59
Raul Hilberg egy holokauszttagadó, mert ő csak 5,1 millió áldozattal számol, amikor köztudott, hogy 6 millió zsidó halt meg.
"annyian túlélték? akkor ki halt meg? :D:D:D"
Süt az értelem... csak 5-6 millió embert írtál így le... amúgy nem csak a túlélőkre gondoltam, hanem az őrökre is például, vagy a felszabadító katonákra. Azokra a vezetőkre, akik feljegyzéseikben, beszédeikben vallották be, hogy miket tettek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!