Miért háborodnak fel egyesek azon, hogy Orbán támogassa a vajdaságiakat meg a külhoniakat közpénzből?
Kérdező sajnálom hogy ezt kell mondanom, de a beszédstílusod (helyesírásról nem is beszélve) illetve az egyéb baromságok alapján amit kijelentesz, nyugodt szível tudom mondani neked hogy te egy idióta vagy!
Ezt úgy mondom hogy én is vajdasági vagyok és pontosan tudom milyen itt az élet mivel itt élek...
Kérlek ne hallgassatok rá mert tisztára lejáratja a külhoni magyarokat, ne higgyétek azt hogy az összes vajdasági ilyen buta mint a kérdező... :(
Nem olvastam végig a kommenteket.
Vajdasági vagyok, magyar állampolgár is.
Mo.-n nem szavazok. Magyar vagyok, de nem a mai Magyarország az én országom.
És egyébként itt tényleg rosszabbul élünk, de sokkal kevesebbet panaszkounk, mint az "otthonmaradt" magyarok.
48.000 Ft-nak megfelelő kézpénzt kapnak a kasszások és és 12.000 Ft értékű "kupont", amit az adott boltban vásárolhatnak le. Ha egy áru megrongálódott/elloptak vmit, azt ebből vonják le. Mennyi marad vajon a számlák után?
Még elmenekülni sincs miből a legtöbbünknek.
Rengetegen dolgoznak vagy tanulnak Mo-n, mert igenis több ott a fizu, jobban ki lehet jönni belőle.
Én miért nem megyek el? Mert imádom az itteni tájat, az itteni magyarokat. A Magyarországi magyarok folyamatosan sírnak, panaszkodnak, frusztráltak, ál-kedvesek.
57
Én is pont ezen a véleményen vagyok. A magyarországiak folyton sírnak, panaszkodnak, nem élvezik az életet... :(
Mi Vajdaságban sokkal rosszabbul élünk mint a magyarországiak, ennek ellenére annyival jobb fejek itt az emberek, nem panaszkodnak folyton, tudnak rendesek lenni még ebben a rendkívül rossz szituációban is...
Nyilván nagy általánossal írom ezt ez nem azt jelenti hogy itt mindenki nagyon rendes és azt sem jelenti hogy Magyarországon mindenki szomorú, negatív, csak ez a jellemző sajnos.
"Legalább jót röhögtem a haverommal. Szerbiában még kevesebbet keresel és igen sokkal jobb Magyarországon. A családok legalább támogatást kapnak nem ugy mint szerbiában ahol baba adót akartak volna bevezetni. "
Nevethetsz csak az érdekel, hogyha akkor a 100 ezer dínár mégis micsoda, amit az első született gyermek után ad az állam?
"Sirva nevettem mikor kaptuk a prémiumot és a többiek elkezdték kritizálni hogy mien szar a fidesz. Azt mondta a haverom gyertek ki szerbiába ott még fizetést se kapjátok meg teljesen nem hogy a prémiumot. "
Már nem azért, de ha ennyire zavar akkor keress egy olyan céget, amelynél többségében fideszesek dolgoznak.
Amúgy nem értem, hogy miért baj, ha szidjuk saját kormányunkat?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!