Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért háborodnak fel egyesek...

Miért háborodnak fel egyesek azon, hogy Orbán támogassa a vajdaságiakat meg a külhoniakat közpénzből?

Figyelt kérdés
A Vajdasági gyerekek ha Magyar nyelven tanulnak igényelhetnek a Magyar államtól támogatást. Ez azért fontos, hogy a gyerekek megőrizzék az anya nyelvük. Nagyon sok családnak ez segítség is, mivel nem tugyák meg venni az iskola kezdéshez szükséges felszerelést. Szerbiában nagyon sokan létminimum allat élnek, közelsem keresnek anyit mint a Magyarok az adó viszont jóval több. Egyesek még azon is kiakadnak, hogy miért kapnak magyar állampolgárságot meg miért támogatya valamint újítja fel a műemlékeket a Magyar állam. Sok Magyar műemlék már rég eltünt volna vagy még mindig katasztrófális állapotban lenne. Hogy lehetnek enyire szívtelenek egyesek, hogy az is fáj nekik ha a saját hazájukat támgogatya az ország? Mert nincsen határ ottan, ahól magyarul beszélnek!!!

2019. jan. 24. 11:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 A kérdező kommentje:
De mondom hogy nem számottevő a szavazatunk mert ugyis az lesz amit a Magyarországon élők akarnak.
2019. jan. 24. 18:28
 52/72 anonim ***** válasza:
100%
Ez a válaszod az érvek, kritikák és tapasztalatok hosszú sorára? Az igen. Jól megerőltetted magad.
2019. jan. 24. 19:10
 53/72 anonim ***** válasza:
100%
És ha úgy is az lesz, amit ők akarnak akkor már fel vagyok jogosítva hogy ettől függetlenül beleszóljak? Egy sorozatgyilkos megöl 2000 embert, akkor én még 2-t megölök hiszen a sorozatgyilkos 2000-et ölt meg, az pedig semmi a 2-höz képest? Amúgy meg a Fidesz szavazóbázisa 60%-a külföldi.
2019. jan. 24. 19:52
 54/72 anonim ***** válasza:
90%
Látom már megint külföldről mondja meg egy agymosott fideszes majom, hogy milyen jó itt Magyarországon. Tessék ideköltözni, ha ilyen jó itt. Amúgy meg ha Szerbiában élsz, oda adózol, ott fogyasztasz, akkor ne szavazzál a magyar választásokon, te élősködő.
2019. jan. 24. 20:20
 55/72 felkelhetetle ***** válasza:
100%

Kérdező sajnálom hogy ezt kell mondanom, de a beszédstílusod (helyesírásról nem is beszélve) illetve az egyéb baromságok alapján amit kijelentesz, nyugodt szível tudom mondani neked hogy te egy idióta vagy!

Ezt úgy mondom hogy én is vajdasági vagyok és pontosan tudom milyen itt az élet mivel itt élek...

Kérlek ne hallgassatok rá mert tisztára lejáratja a külhoni magyarokat, ne higgyétek azt hogy az összes vajdasági ilyen buta mint a kérdező... :(

2019. jan. 24. 20:49
 56/72 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekek, sima troll csak a kérdező, aki így próbálná meg fényezni a Fideszt. Ennyi. Ez dehogy élt valaha Vajdaságban, megkérdeznénk tőle mutassa már meg térkében hol van Szerbia valószínűleg Norvégiára mutatna rá.
2019. jan. 24. 21:29
 57/72 anonim válasza:
100%

Nem olvastam végig a kommenteket.

Vajdasági vagyok, magyar állampolgár is.

Mo.-n nem szavazok. Magyar vagyok, de nem a mai Magyarország az én országom.

És egyébként itt tényleg rosszabbul élünk, de sokkal kevesebbet panaszkounk, mint az "otthonmaradt" magyarok.

48.000 Ft-nak megfelelő kézpénzt kapnak a kasszások és és 12.000 Ft értékű "kupont", amit az adott boltban vásárolhatnak le. Ha egy áru megrongálódott/elloptak vmit, azt ebből vonják le. Mennyi marad vajon a számlák után?

Még elmenekülni sincs miből a legtöbbünknek.

Rengetegen dolgoznak vagy tanulnak Mo-n, mert igenis több ott a fizu, jobban ki lehet jönni belőle.

Én miért nem megyek el? Mert imádom az itteni tájat, az itteni magyarokat. A Magyarországi magyarok folyamatosan sírnak, panaszkodnak, frusztráltak, ál-kedvesek.

2019. jan. 25. 10:03
 58/72 felkelhetetle ***** válasza:
100%

57

Én is pont ezen a véleményen vagyok. A magyarországiak folyton sírnak, panaszkodnak, nem élvezik az életet... :(

Mi Vajdaságban sokkal rosszabbul élünk mint a magyarországiak, ennek ellenére annyival jobb fejek itt az emberek, nem panaszkodnak folyton, tudnak rendesek lenni még ebben a rendkívül rossz szituációban is...

Nyilván nagy általánossal írom ezt ez nem azt jelenti hogy itt mindenki nagyon rendes és azt sem jelenti hogy Magyarországon mindenki szomorú, negatív, csak ez a jellemző sajnos.

2019. jan. 25. 11:36
 59/72 anonim ***** válasza:
21%
Milyen érdekes... Annyival rosszabbul éltek ott, mint itt. Itt éppen ki lehet spórolni annyi pénzt, amiből kijön az internet és egy számítógép vagy esetleg egy internet és egy telefon nektek még is van... Akkor miből éltek? Ráadásul had ne mondjam, hogy az "ál vajdaságiak" közül egyikőjük iPhone-ról írt. Ott olyan rossz élni, de még nem hogy internetre meg számítógépre futja abból a fizetésből, amiből állítólag éhen halnak, de még iPhone-ra is. Mi van ott 200× áron adják a kenyeret vagy mi a f @szom van?
2019. jan. 25. 16:35
 60/72 anonim ***** válasza:
84%

"Legalább jót röhögtem a haverommal. Szerbiában még kevesebbet keresel és igen sokkal jobb Magyarországon. A családok legalább támogatást kapnak nem ugy mint szerbiában ahol baba adót akartak volna bevezetni. "

Nevethetsz csak az érdekel, hogyha akkor a 100 ezer dínár mégis micsoda, amit az első született gyermek után ad az állam?

"Sirva nevettem mikor kaptuk a prémiumot és a többiek elkezdték kritizálni hogy mien szar a fidesz. Azt mondta a haverom gyertek ki szerbiába ott még fizetést se kapjátok meg teljesen nem hogy a prémiumot. "

Már nem azért, de ha ennyire zavar akkor keress egy olyan céget, amelynél többségében fideszesek dolgoznak.

Amúgy nem értem, hogy miért baj, ha szidjuk saját kormányunkat?

2019. jan. 26. 15:54
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!