Miért hisznek sokan az ún. “gender studies” áltudományban?

Én annyira nem hiszek benne, hogy azt sem tudom, hogy mi az. Ez nagy baj?
A vallás is "nem empirikus, tesztelhető bizonyítékon alapszik", mégis sokan hisznek. Az ember már - úgy látszik - ilyen.

A gender studies, women studies, critical race theory studies ezek mind arra valók,hogy az amúgy segg hülye liberálisoknak legyen felsőfokú papírja.Az mindegy,hogy portás lesz vele vagy titkárnő, verheti a mellét,hogy van felsőfokú papírja.
Ja és kifizetnek a képzésért egy csomó pénzt.Az amerikai egyetemek, meg hát pénzből élnek, nem az állam nyomja a lóvét nekik, pusztán betöltöttek egy piaci rést.

"meg amikor a gender attól függ, hogy valaki épp mit talált ki előző éjjel magának"
Mondjuk legalább minimálisan utánaolvashattál volna a témának, ha már így osztod az észt :D

9! Amúgy igen, a Fidesz esküszöm annyit tett (és tesz) az LMBTQ+ közösség elfogadasaert vagy éppen a tarsadalmi nemek és tanulmanyozasuk nepszerűsítéséért mint senki korábban.
Én korábban azt se tudtam mi az a fender studies, míg ők nem kezdték ezt el, most meg konkrétan kiolvastam róla egy könyvet.
Ugye "a rossz reklám is reklám" elv nagyon működik ám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!