Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért hisznek sokan az ún....

Miért hisznek sokan az ún. “gender studies” áltudományban?

Figyelt kérdés
Áltudomány, hiszen nem empirikus, tesztelhető bizonyítékon alapszik, ráadásul ideológiailag sem semleges.

tegnap 19:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%

Én annyira nem hiszek benne, hogy azt sem tudom, hogy mi az. Ez nagy baj?

A vallás is "nem empirikus, tesztelhető bizonyítékon alapszik", mégis sokan hisznek. Az ember már - úgy látszik - ilyen.

tegnap 19:45
 2/12 anonim ***** válasza:
65%
Kutatásokon alapszik és bizonyítható.
tegnap 19:48
 3/12 anonim ***** válasza:
16%
#2 Amit mostanában tanítanak az pont nem bizonyítható. Az az "érzelem tény" című kategória, meg amikor a gender attól függ, hogy valaki épp mit talált ki előző éjjel magának.
tegnap 19:50
 4/12 Sanyi2025 ***** válasza:
64%
troll kérdés
tegnap 20:07
 5/12 anonim ***** válasza:
46%
Tudod egyáltalán miről beszélsz 3as?
tegnap 20:07
 6/12 anonim ***** válasza:
20%

A gender studies, women studies, critical race theory studies ezek mind arra valók,hogy az amúgy segg hülye liberálisoknak legyen felsőfokú papírja.Az mindegy,hogy portás lesz vele vagy titkárnő, verheti a mellét,hogy van felsőfokú papírja.

Ja és kifizetnek a képzésért egy csomó pénzt.Az amerikai egyetemek, meg hát pénzből élnek, nem az állam nyomja a lóvét nekik, pusztán betöltöttek egy piaci rést.

tegnap 20:16
 7/12 anonim ***** válasza:
19%
Mert mindent vakon elhisznek a médiának.
tegnap 20:46
 8/12 anonim ***** válasza:
74%

"meg amikor a gender attól függ, hogy valaki épp mit talált ki előző éjjel magának"

Mondjuk legalább minimálisan utánaolvashattál volna a témának, ha már így osztod az észt :D

tegnap 20:46
 9/12 Koplárovics Béci ***** válasza:
81%
A fideszesek nyomatják egyfolytában itt. Totál rajongói a cuccnak. Úgyhogy tuti kamu. Ha ők ennyire hisznek benne.
tegnap 21:14
 10/12 anonim ***** válasza:
64%

9! Amúgy igen, a Fidesz esküszöm annyit tett (és tesz) az LMBTQ+ közösség elfogadasaert vagy éppen a tarsadalmi nemek és tanulmanyozasuk nepszerűsítéséért mint senki korábban.

Én korábban azt se tudtam mi az a fender studies, míg ők nem kezdték ezt el, most meg konkrétan kiolvastam róla egy könyvet.

Ugye "a rossz reklám is reklám" elv nagyon működik ám.

tegnap 23:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!