Ezért számíthatok jogi lépésekre?
Figyelt kérdés
Ma tesi óra előtt hamar átöltöztem és mivel unatkoztam lementem egyedül abba a nagy torna terembe. Úgy voltam vele, hogy rugdosok addig párat volt ott egy focilabda. De nem találtam a labdát és amúgy is zuborgott a gyomrom szóval úgy döntöttem, hogy tesztelem a terem akusztikáját és izomból megnyomtam a pukit. Még soha életemben nem fingottam ekkorát, nem tudom most hogy sikerült, de viszhangzott az egész terem és igazából vicces volt szóval ott röhögtem. De amikor megfordultam ott bámult az osztály 2 legszebb lánya és szó nélkül megfordultak és vissza mentek. Aztán láttam, hogy valamit mondanak a tanárnak és a tanár csak bólogatott, hogy "jó jó majd elintézem". Nem mertem elmondani itthon és félek, hogy mi fog most történni.tegnap 20:56
1/1 anonim 

válasza:

10 év letöltendő. Szerencséd, hogy a balatonszelet nem szaladt be, mert az minimum 20 lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!