A zsidókkal valójában mi a baj?
Sose értettem igazán, hogy a Zsidókkal mi volt a baja az embereknek, sőt még manapság is megkülönböztetés ér valakit ha zsidó felmenői vannak.
Az csak egy vallás, ugyanilyen európai emberek mint te vagy én, még csak nem is színesbőrüek általában.
Mi váltotta ki ezt a nagy xenofóbiát feléjük?
Néhány ismerősömnél jellemző, hogy morog ilyenekre hogy a multik "zsidó cégek" az, hogy gazdaságilag sikeresebb az ő szerencséje, ha meg korrupcióról beszélünk ahhoz nem kell zsidónak lenni.
#2: "Az,hogy nemzetellenes hajlamaik vannak.Mindig hazaellenes ideológiák mögé sorakoztak fel.Anno kommunizmust, manapság meg a liberalizmust."
Sok hülyeséget olvasni ezen az oldalon, de ez... zsidók az egész világon élnek. Most akkor melyik nemzet és melyik haza ellen vannak? A római zsidó az olasz nemzet ellen van, a havannai meg a kubai ellen? Úgy általában minden nemzet ellen áskálódnak vagy mindig az ellen, ahol éppen laknak? Azt már meg sem kérdezem, mitől hazaellenes a liberalizmus, mert te olyan sötét vagy, mint szódás a lovát.
#4: "Természetesen összetartó népként segítik egymást, így nagy cégek élén, magas poziciókban tényleg sok a zsidó."
Szerintem ebben is sok az előítélet. Az ember szereti beskatulyázni a többieket, hogy kényelmesebben tudja kezelni őket. Vállalatvezető? Sikeres? Gazdag? Ha az ember hajlamos rá, keresni fogja rajta akár a nemlétező zsidó jegyeket is, hogy igazolja az előítéleteit. Zsidós neve van, zsidósan néz ki, a Béla szerint is az, meg hát mi más lenne, ha ott van stb. De ha kiderül, hogy tényleg zsidó az illető, mert mondjuk elmondja, már készen is az elmélet: nem azért került abba a pozícióba, mert szorgalmasan tanult, mert diplomája van, mert alkalmas rá, hanem mert Efrajim bácsi felvette, hiszen biztos rokonok, mer' ezek mind rokonok.
Kedves 6!
A liberalizmus baromira hazaellenes.Afrikai, közel-keleti migráció, genderizmus ezeket a fertőket a liberalizmus szabadította a vilagra és bomlaszt, pusztít vele.
*Sose értettem igazán, hogy a Zsidókkal mi volt a baja az embereknek
Mert Isten kiválasztott népe.
És az emberek nagy többsége erre nem jön rá.
Kirabolták a zsidókat már milliószor, elnyomták őket milliárdszor, és ők mégis mindig talpraálltak, és bármihez is nyúlt a kezük mindig prosperált.
Véletlen? nem. Isten Ábrahámnak tett igérete:
Móz.I.13-
4.
Az Úr pedig monda Ábrámnak, minekutánna elválék tőle Lót: Emeld fel szemeidet és tekints arról a helyről, a hol vagy, északra, délre, keletre és nyugotra.
15.
Mert mind az egész földet, a melyet látsz, néked adom, és a te magodnak örökre.
16.
És olyanná tészem a te magodat, mint a földnek pora, hogyha valaki megszámlálhatja a földnek porát, a te magod is megszámlálható lesz.
17.
Kelj fel, járd be ez országot hosszában és széltében: mert néked adom azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!