Hihető-e ez? Valójában ki (k) nek az üzleti érdekében teszik ezt? Mi áll ennek a hátterében?
Figyelt kérdés
Szolgáltató cég (TV, Internet, telefon) üzletkötőiként hűséges, pontosan fizető ügyfeleket keresnek föl az ügyfelek lakásain. (A cégtől kapott tájékoztatás és névjegyzék, lista szerint...)
Azt állítják, hogy a VELÜK megkötött szerződés ára alacsonyabb, mint az a szerződés, amelyet a "hűséges" ügyfél köthetne, ha a havi fizetendő összeg csökkentése céljából maga sétálna be a céghez. (A különbözet nem elhanyagolható mértékű.)
#internet #telefon #havi díj #csökkentés #üzletkötő #TV #cégszékhely #üzleti érdek #verseny az ügyfélért #szolgáltató cégek
2017. júl. 29. 12:04
1/4 anonim válasza:
Velem is megpróbálták ezt, de elhajtottam az üzletkötőt. Úgyhogy nem tudom, reális volna-e, amit mond, de nem akartam beengedni a lakásomba egy idegent, aki bárhonnan összeszedegetett szórólapokat lobogtat. Akárki lehetett volna szerintem. Ha az ember csomagot akar módosítani, vagy bármi ügye van úgyis bemegy az ügyfélszolgálatra, vagy telefonál. Ennek nem az a módja, hogy spontán odaállítanak a lakásomra. Mikor rácsuktam a kémlelőablakot, akkor ráadásul nagyon dühös lett a pali, úgyhogy örültem is neki, hogy nem nyitottam ajtót. Bűzlött az egész.
2/4 anonim válasza:
Üzletkötővel soha, semmit. Mindegyik csak a jutalékára hajt, közben meg elegánsan "elfelejtenek" egyes költségeket, amivel csak az első számla után szembesülsz. Egy kis utánanézéssel simán kötsz ugyanolyan vagy még előnyösebb szerződést.
3/4 A kérdező kommentje:
Nekem sem tetszett ez az egész. Erre a kérdésemre elfogadható választ nem tudott adni. A nevét, a telefonszámát, és az árajánlatot megadta. De szerződés- szöveget nem tudott adni. Ám az adataink ott szerepeltek egy nála levő listán. Hogy lehetséges ez?!?
2017. júl. 29. 22:07
4/4 A kérdező kommentje:
Mármint arra a kérdésre, hogy ha tényleg hűséges, jó fizető a szolgáltatást igénybe vevő, akkor hogy a csudában lehetséges, hogy az üzletkötőnél olcsóbb ugyanez a szolgáltatás, mint magánál a cégnél.
Vajon hány ember dől be ennek?!?
2017. júl. 29. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!