Mit szóltok? Haladunk a diktatura felé?
82
Légyszíves, sorold nekem fel azokat a kvalitásokat, amik alkalmassá teszik azt az embert a köztársasági elnöki posztra. A vastagbőrt nem szeretem, de nagyon jól összeszedték, milyen életútja volt, a volt állampárt egyik kiszolgálója, és a legkomolyabb politikai eredménye, hogy Demszky agyagba döngölte a főpolgármester-választáson.
Ha mindenáron jobboldali kötődésű embert akarnak, aki nem akadékoskodik akkor legalább olyan legyen, akinek tekintélye van. Pl Vizy E. Szilveszter. Vagy a közgazdász László Csaba, akiről elhiszem, hogy nem csak vegetatív agyműködése van. Olyan dolgokról már nem is beszélek, hogy ha egy kicsit is komolyan vennék a saját maguk által kitalált NER-t, akkor mondjuk Czeizel Endre professzort is jelölhetnék, lévén, ő mint világhírű, zseniális tudós, tényleg jelképezhetné a magyarság egységét. De nem, nekik egy véresszájú pártkatona kell oda.
82%, ez a másik probléma. A magyar ember nehezen látja be a hibáit, azt meg elképzelni sem tudja, hogy politikai témában valaki esetleg mást gondoljon, mint ő, mert az már nem ember. Mondom én...politikai kultúra kérdése az egész.
Azt meg egy szóval sem állítottam, hogy nekem normális a politikai kultúrám, mert lassan én sem hallgatom meg az elvakultan Fidesz vagy Jobbik-szimpatizánsokat.
ez a másik probléma.
Az ember nehezen látja be a hibáit, azt meg némelyik elképzelni sem tudja, hogy politikai témában valaki esetleg mást gondoljon, mint ő, mert az már nem jó ember.
???
Mondom én... kultúra kérdése az egész.
82
Én türelmesen várom a Schmitt melletti érveidet, miszerint az ő kinevezése miért nem pártértek:)
Kedves Kérdező!Az elmúlt órában
elmentem, vettem másfél kiló tarját, egy kiló barackot, két sört, megetettem a macskát, és találkoztam a régi szomszéddal. Sétám során megállapítottam, hogy nem a diktatúra, hanem az ebéd felé haladunk. Te is. Más veszély nem fenyeget. Szerintem nyugodj meg, a legfelsőbb bíróság sem ülésezik ma. A demokrácia jelenleg nincs veszélyben. Ha veszélyben lesz, én leszek az első, aki kiáll melléd a barrikádokra utcakövet dobálni.
82 - Judit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!