Valaki megmagyarázná ezt nekem?
Eddig a marihuána legalizálása elleni érv az volt, hogy ha legalizálják mindenki rögtön be fog tépni és hűderossz lesz. Ez persze nem igaz, de tegyük fel, hogy így van.
Namost megtörtént ugyebár ez a bizonyos fogalmamsincshanyadik pont, ami legalizálja az otthoni pálinkafőzést. Itt persze egy-két ember ha úgy vélekedik, hogy több lesz az alkesz, de őket gyorsan lehurrogják, hogy na de kérem nem úgy van az.
Arra nem gondoltatok, hogy legális marihuánánál sem lenne több fogyasztó?
SZERETNÉM FELHÍVNI A FIGYELMET, HOGY NEM ARRÓL KELL ITT VITÁZNI, HOGY JÓ-E VAGY ROSSZ, MERT AZT MÁR SOK KÉRDÉSNÉL MEGTETTÉTEK.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__930..
Szerintem elég csak abba belegondolni, hogy évente hányan halnak meg alkohol miatt (alkoholmérgezés, májzsugorodás, ittasan okozott balesetek, stb).
Egy másik válaszolóra reagálva. Szerinted minden pálinkafőző emberkének 8 milliós szerkezete van? A nagy része összedobja házilag, aztán ha nem robban fel, akkor örül a fejének.
"Szerintem elég csak abba belegondolni, hogy évente hányan halnak meg alkohol miatt (alkoholmérgezés, májzsugorodás, ittasan okozott balesetek, stb)."
És hány áldozat győzne meg, például befüvezve okozott balesetek miatt?
Talán elkerülte a figyelmed, de nem a pálinka fogyasztást legalizálták, hanem a főzést. Pálinkát inni meg nem ugyanaz, mint betépni, ahogy erre már máshol kitértek.
Szóval inkább neked kéne megmagyarázni, hogy miért hozod az előállítást és a fogyasztást egy kalap alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!