Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért utálják a zsidókat?

Miért utálják a zsidókat?

Figyelt kérdés
Konkrét, propagandamentes, észérvekkel, tényekkel alátámasztott válaszokra lennék kíváncsi.
2010. jún. 13. 10:15
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
95%

magyar mondás:

ritka zsidó csalás nélkül

gondolom ez a közös tudás is antiszemitizmusból ered...

egyébként meg csak ki kell nyitni a szemed. nézd meg a banki vezetők nevét (stein,satöbbi)

2010. jún. 16. 13:45
 22/30 anonim ***** válasza:
91%

én ismerek 3 zsidót, kollégák. mind3 pénzéhes, pedig jól ki vannak tömve, épp tegnap fejtette ki az egyik, hogy ő adakozna az árvízkárosultaknak, de nem teheti, mert nincs miből

mivel látom a fizupapírját (munkaügyes vagyok), a helyében is égett a képem

a másik 2 meg olyan rohadvány, hogy pl. isszák a közösen fizetett kávét, de sajnos nem tudnak beleadni a pénzbe, mert ,,pont nincs náluk"

ennyit a személyes okaimról, hogy miért gyűlölöm őket, minden mást már leírtak előttem

2010. jún. 16. 14:26
 23/30 anonim ***** válasza:
2010. jún. 16. 15:08
 24/30 anonim ***** válasza:
Én nem utálom a zsidókat szeretem Őket nagyon is. És Jobbik szimpatizáns vagyok.
2010. jún. 16. 15:31
 25/30 clint ***** válasza:
91%

a médiában szinte csak ők vannak, épp ezért úgy manipulálják az embert ahogy tudják.

Kereszténygyülölő rasszista nép, kifurják az embert mindenhonnan. Pl a médiában sosem lesz helyed, ha nem vagy zsidó, vagy nem értesz velük mindenben egyet. Amerikában a fogorvos unokatestvérem nem tud elhelyezkedni mert mindenhonnan kifurják. Arról nem beszélve, hogy számtalan zsidó bünöző él, és sosem hallunk róluk... amerikában az ékszer és szervkereskedelmet rabbik (zsidó papok), irányitják.

Plusz még hab a tortán, hogy mit csinálnak a palesztinokkal. A holokausztról meg minden évben kötelező könyveket kiadni, filmeket forgatni, mindegy mi benne az igazság ugyis tényként fogadják, a 10millió kinai, és a 10 millió orosz, vagy a többmillió német elhunyt akik a második vh-ban vesztették életüket le vannak tojva magasról.... ennyi.

2010. jún. 16. 17:35
 26/30 anonim válasza:
91%

Ahogy végig olvastam ezt a sok kommentet én úgy látom, hogy két oldalra szakadtunk még itt a kommentelésben is annak ellenére, hogy a kérdező érveket és konkrét okokat kért tőlünk.

Most elmagyarázok néhány dolgot mind a két oldalnak.

Először is azok akik utálják a zsidókat.

Figyeljetek azért nem kell utálni egy népet, mert az jobban él mint mi és ott él ahol tud és abból él meg amiből csak akar, amíg az törvényes vagy le nem bukik vele. Mi magyarok is valljuk be, hogy elég sok bűncselekményt elkövetünk az állammal szemben.

Már ha csak havertól kölcsön kérünk egy DVD-t vagy ha áthajtunk egy piroson vagy komolyabb dolgokat hajtunk végre, mint a csempészet és miegyebek.

Mi sem vagyunk egy erkölcsileg tiszta nemzet, de attól még hogy ők jobban élnek nem kell őket mindenki szeme láttára utálni.

Kérlek titeket tartsátok ezt meg magatoknak, hisz a magyar nép sokak közt erről is híres, hogy forróvérű, de ezen kívül még arról is, hogy összetart ha kell.

Inkább fogjunk össze és mi is éljünk olyan jól mint ők és ne csak utáljuk őket, hanem tegyünk is magunkért.

Most pedig az ellenzékük jön.

Ti pedig felháborodtok azon, hogy bárki is rossz hanggal szól hozzátok, pedig ti aztán sok dolgot tettetek tényleg az országunk ellen.

Amik közé odatartozik, a széthúzás keltése az országunkban és a tőke egy részre való osztása és nem szétszórása az országban, hogy ha már pénzt hoztok ide ne csak az elitet és a nagyvárosit lássátok el, hanem a szegényeket is emeljétek ki a fejletlen faluk közül.

A tőke oda is kell és nem csak olyan helyekre, ahol már így is lehet hogy több van mint kéne.

Hiába épül egy 16. TESCO a fóton ha nógrádban hármat lehet összeszámolni az alföldön is nagyjából ez az arány.

Remélem ettől mindenki kicsit magába néz és elkezdi végre azt amiért elkezdtünk ide írni.

Jön az én érvelésem a kérdésre.

Általánosságban nem csak a magyarok utálják a zsidókat, de mi vagyunk, akik mindig hangot is adunk magunknak.

A zsidóság a köznyelv szerint a tőkét képviseli.

Ez így van még ma is, hisz a történelem is ezt bizonyítja be akárkinek aki kicsit utána jár(bár ennek nem kéne utánajárni, mert aki ide ír az elvileg kéne egy kis alapintelligenciával rendelkezzen és az már jelent egy általános iskola 8 osztályt. Az általános történelemben és a magyar történelemben is megvan ez az alapoktatásban.) az meg is tudhatja.

Véleményem szerint nem kell utálni a zsidókat azért, hogy a tőkét képviselik.

De az már haragra kelt okot, hogy az országban keltik a széthúzást(erre ha lehet nem írnék példát, mert már lettem fasisztának elkönyvelve egyszer ezért az érvelésemért, tehát kihagyom most...).

A tőkét amit az országba behoznak azt is egyféleképpen használják fel.

Az országból minél nagyobb haszon kihozására. Ha tényleg olyan emberbarát a zsidóság, akkor miért nem segítenek a tőkéjükkel, ha már úgyis befektetik mondjuk az alföldön.

Rengeteg fejlesztést lehetne hozni oda és azzal már sokkal nagyobb gazdaságunk lenne több pénze lenne az országnak és az hosszútávon nekik is nagyobb hasznot hozna.

De itt ütközik ki, hogy mégis kapzsi-e vagy nem kapzsi a tőkés zsidóság.

Meg még ott van a másik dolog is.

A zsidóság bevándorol az országunkba és dolgoznak jól megélnek.

De abba nem gondolnak bele, hogy az itt élő őshonos magyarok helyzetét rontják le ezzel.

A magyarok jelenleg próbálnak tanulni szakmákat és sok tudományban is kezdjük elég szépen megvetni a lábunkat. Ha ők elveszik előlünk a munkát azt, amivel biztosítanánk a saját és későbbiekben a családunk megélhetését, akkor mást kell keressünk valami kevésbé jobbat, amivel már kisebb anyagi hátteret jelent nekünk.

A gyerekeinknek kevesebbe tudunk nyújtani és mi sem tudunk kilépni ezzel a saját társadalmi körünkből, hogy utána majd a gyerekeink még jobb helyzetből indulhassanak és előre vihessék az országot.

Ezek után már csodálkozik valaki, hogy a magyarság már a családonkénti 2 gyerekes arányt sem hozzák?

Nincs pénzük a családoknak a gyerekvállalásra és ezáltal kevesebben és kevesebben leszünk, míg a többi kisebbség pedig fejlődik a mi nyakunkra.

Így ez már egy elég nyomós ok az utálat kialakulására szerintem.

Vagy a kérdező nem éppen ilyen típusú választ várt?

Mert a zsidókról rögtön ezek jutnak eszembe ha rágondolok, hogy mit is csinálnak az országunkban...

2010. jún. 16. 18:32
 27/30 clint ***** válasza:
100%

tökéletes, válasz volt, mindenben egyetértek. Csak annyit, hogy nagyon jól tudják, hogy előlünk happolják el a dolgokat. És őket nem érdekli, bárki bármit mond a zsidóság nagy részében benne van a felsőbbrendüség érzése, és külön gond, hogy őket nem lehet a szánkra venni, mert a világháborura hivatkozva lényegében bármit megtehetnek...

Ők pedik kedvükre gyalázzák pl a keresztényeket, és észre sem veszik, hogy magyarország egy keresztény nemzet...

ez olyan dolog mintha mintha én elmennék niggerezni afrikába, de ha vki lefehérez már jelentem is fel....

2010. jún. 16. 18:41
 28/30 anonim válasza:

Kettővel feljebb én írtam a nagyon hosszú érvelést...

Még hozzátéve az utánam szóló eszembe juttatta azt az egy dolgot, ami piszkálja az egész ország csőrét és szintén nagy gyűlöletet kelt.

Ez pedig a kapzsiság és a pénzsóvárság.

Bizonyítani is tudom ezt kész tényekkel.

A második világháborúban volt az ún. "holokauszt" ami egyesek szerint a világ legnagyobb népirtása mások szerint pedig egy kitaláció. Hozzátesze mazt is, hogy bizonyítékot még a mai napig nem mutattak fel, hogy ez mind igaz lenne, csak mondták. Elnézést mindenkitől, de én realista ember vagyok és azt hiszem el amit látok és amit biztosra mondanak... Na de visszatérve ahhoz amit mondani akartam.

A zsidóság azóta is jóvátételt kér, sőt követel tőlünk.

Követelik a MÁV-tól, mert MÁV vasúti kocsikkal vitték állítólag magyarországon a zsidókat és a katonaságot is folytonosan perlik, mert a magyar honvédség segített a deportációban na persze még sok más miatt követelnek súlyos milliókat és milliárdokat.

1; Sem keretünk nincs rá

2; Sem bizonyíték hogy megtettük

3; Sem ránkróható hibánk, mert ha tényleg így is történt, akkor is az ország megszállás alatt volt és kényszerítve voltunk.

Ennél fogva miért kér a zsidóság olyan jóvátételt, amit nem tudunk kifizetni?

Ezzel az országunkat teszik tönkre mint anyagilag, mint hírnévileg más országokkal szemben.

Ja és még valami.

Ha elolvassa ezt egy itt már sűrűn említett zsidó (nem tudom kiszabad-e mondani vagy sem azt hogy zsidó, ha nem akkor elnézést, de ha nem lehet kimondani, akkor elkéne gondolkozni, hogy miért is nem? Szégyellitek hogy azok vagytok, vagy csak egyszerűen a vallásotok egy kisebbségi elnevezés is egyben? Én még sosem haragudtam meg senkire ha lemagyarozott vagy lekeresztényezett...) akkor elmagyarázhatná, hogy miért is fizetek én azért, amit a dédapám követett el életében már ha elkövetett és miért bűnhődök én és még sok sok évig az gyerekeim és unokáim azért, amit a dédapám elkövetett?

Erre jó volna egy választ kapni...

2010. jún. 21. 16:22
 29/30 clint ***** válasza:

konkrétan, amit leirsz abban van pontatlanság...

A zsidó nem egy vallás, hanem egy népcsoport...

ugyanugy mint az ázsiai, fekete, vagy kaukázusi... a zsidó népen belül is több vallás van.... kabbala, ortodox meg mittomén....

2010. jún. 23. 22:52
 30/30 anonim válasza:

Hát ezt nem tudtam, de annyira nem is érdekel, hogy foglalkozzak vele.

A lényegnek még mindig azt tartom, amit leírtam és ha bárki eggyet ért azokkal amiket korábbi kommentárjaimban leírtam azok értékeljék.

Mással nem tudjuk igazolni azt, hogy mégis mi az oka az eddig sokunk által leírtak közül a zsidó gyűlöletnek.

Aki ezeket olvassa, az szerintem értékelje a számára legigazabbnak tűnőt, és ha más véleménye van írja meg.

Végülis csak így tudjuk meg a problémák okát nemigaz? :)

2010. júl. 1. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!