Akik a melegeket-cigányokat-zsidókat utálják azoknak ez mit jelent általában?
Mikor értitek már meg emberek, hogy a Jobbik nem "A CIGÁNYOKAT", nem "A BU.ZIKAT" utálja?
A melegfelvonulást és az ahhoz hasonló retteneteket utasítja el... ha valaki meleg, hát legyen, de ne úgy mint ahogy a melegfelvonuláson teszik.
Nekem van cigány barátom, eltartja a két gyerekét és a feleségét, napi 12 óra munkával. Tisztelem őt, fejet hajtok előtte... Na az olyan cigányokat vetem meg, akik a nyomorba 6-7 gyereket szülnek, és felveszik a segélyt, majd utána kiköt a játékgépben. Órákig mesélhetnék, láttam a saját szememmel. Nem egy, nem kettő ilyen esetet...
Egy szóval nem így működik, a jobbik fórumon, egy cigányasszony rázta meg Vona kezét, és ölelgette meg, a szemem láttára. Tisztességes cigányasszony lehetett. Érted a különbséget?
Ricky Martint sose szerettem. Ha kiderült, hogy meleg az nem változtat ezen:)
Ha kiderülne a focilabdádról hogy a börtönben cigányok varrták akkor... Hééé a börtönben csak cigányok vannak?? Hoppá eddig én is ezt mondtam csak akkor rasszistának hívtak. Egyébként örülnék, hogy legalább valami hasznosat csinálnak.
Ha a céget akinek dolgozol megveszi egy izraeli befektetőcsoport, kilépsz a munkahelyedről? - Valószínűleg lecsökkentik a fizetésemet. Viccet félretéve, amint lenne más munkalehetőség lelépnék. Elsősorban magunknak dolgozzunk, ne másoknak!
Vagy ez nem így működik...? - Nem bizony!
lehet, hogy pl te is utálod a főnöködet, de muszály vagy neki dolgozni, mert örülsz, hogy van hol...
mellesleg utálom a focit :P így tojok a vbre is egyértelműen, nem cégnek dolgozom, hanem még tanulok és a városönkormányzatnak fogok dolgozni, melynek minden tagját ismerem 20 éve, mellesleg igen, ha egy olyan cégnek dolgoznék, amelynek köze lenne izraelhez, biztos, hogy kilépnék onnan, mert undorodnék magamtól
b*zik: Bob Halford is b*zi, mégis hallgatok Judast, a Queent is szeretem, de nem szeretem a közelemben tudni őket, mert gusztustalannak tartom, amit egymással csinálnak.
Cigányok: Normális cigánnyal, még nem találkoztam, csak olyannal aki félvér. Ellenszenves a viselkedésük, mert kötekednek, agresszívak, ingyenélők. Nem szeretem a közelemben tudni őket. Ha nem lenne tele velük az ország, elmennének máshova (Brüsszel, Kanada), semmi bajom nem lenne velük. A négereket nem is utálom, egyszerűen, mert nincs rossz tapasztalatom velük.
Zsidók: Azok nem érdekelnek, akik a többi emberhez hasonlóan élnek, hasonlóak a céljaik és elsősorban magyarnak tartják magukat (Radnóti). Azokat viszont nagyon, akik harácsolnak, magukat a többi ember felé helyezik, és inkább zsidók, mint magyarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!