Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért utálják a zsidókat?

Miért utálják a zsidókat?

Figyelt kérdés
Konkrét, propagandamentes, észérvekkel, tényekkel alátámasztott válaszokra lennék kíváncsi.
2010. jún. 13. 10:15
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
93%

Többek között ezért:

[link]

2010. jún. 13. 11:19
 12/30 anonim ***** válasza:
92%

most nincs időm kifejteni konkrétan, ha szeretnéd kérd és leírom szívesen. Amúgy személy szerint nem utálom a zsidó kisebbséget itthon. Izraelt nem szeretem.

bár az utóbbi időben kicsit kezdek ferde szemmel nézni rájuk, ahogy egyre többet informálódom(nem nem kurucból)

Azt viszont meg tudom érteni, hogy sokan nem szeretik a zsidó vallású és viselkedésű embereket. Nagyon különcek, rá akarják az emberre erőszakolni a véleményüket stb.. ha érdekel kifejtem bővebben.

2010. jún. 13. 12:23
 13/30 anonim ***** válasza:
92%
mert a zsidók nép írtók
2010. jún. 13. 12:38
 14/30 anonim ***** válasza:
95%
*irtók
2010. jún. 13. 12:38
 15/30 BlackSword ***** válasza:
14%

ma 11:02!

Mond már meg nekem, hogy mégis mire alapozd ezt!

2010. jún. 13. 12:57
 16/30 anonim ***** válasza:
97%
Nem utálom őket ,de:elég érdekes ,hogy valahol megvernek egy zsidót(amit nem kéne),akkor azaz ország mocsok antiszemitának van kikiáltva,nemzetközi szervezetek tiltakoznak,felvannak háborodva a zsidók,ők pedig állatként tartják a palesztinokat,lelövöldözik őket,elnyomják őket...furcsa ellentét...
2010. jún. 13. 13:04
 17/30 BlackSword ***** válasza:
5%
És azon nem gondolkoztál még el, hogy miért teszik ezt a "szegény, szerencsétlen) palesztinokkal??? És azért mert az izraeli zsidók ilyet tesznek, azért miért a magyarországi zsidókat kell utálni???
2010. jún. 13. 13:32
 18/30 anonim ***** válasza:
95%
Nem utálom. De elítélem a cionista bűnöző Izrael összes rossz szándékú pereputtyát. Kezükben az imf, a bankvilág és ők csak rombolnak...
2010. jún. 15. 11:27
 19/30 A kérdező kommentje:
Ahogy gondoltam, semmi konkrét bizonyítékot nem tudtatok írni, csak az Izrael állam által elkövetett dolgokrtól, ami azért nem ilyen egyszerű, hogy a rossz zsidók bántják a jó palesztinokat.Nme lett tisztázva az sem, hogy faji vagy vallási alapon rosszabb vagy jobb a zsidó...Sokak, csak azt hangoztatják, hogy náluk van a nagy tőke, bankok média stb. de erre esmmi bizonyíték.Ennek nagyon összeesküvéselmélet szaga van, de mindenki azt hisz el amit jónak lát.
2010. jún. 16. 11:38
 20/30 anonim válasza:

hogy merészelitek, hát a zsidó Isten kiválasztott népe!

Körbe nézünk és láthatjuk mennyire végzik a dolgukat...:D:D

bocsánat nem személyeskedni akartam, de a logika ezt kívánja meg. Barátaink felsültek az "Úr" előtt...de nem akarnak lemondani a címükről.

Egyébként édesapám még 10-12 éve mutatott egy cikket nekem jobbos hírlapból, a címe Népcsere...lehet gondolkozni kik cserélnek kikkel, korábban már elhangzott ennél a kérdésnél. Meg is lehet nézni azt is, hogy Magyarország milyen földrajzi adottságokkal rendelkezik. :)

Nem utálja senki a zsidókat, csupán a viselkedésüket, de nem mindegyik gonosz, mert ugyanúgy van a többi "fajon" belül is nagyon sok negatív ember. Amúgy utálkozni rossz dolog, én szeretek mindenkit, csak leírtam, hogy miért lehet mégis ez a felfogás. Ennek nagyon mély, és régmúltba menő okai vannak.

üdv

25/F

2010. jún. 16. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!