Miért utálják a zsidókat?
Shalom aleichem!
Nem igaz, hogy nem szeretnek minket, nagyon is vendégszeretőek a magyarok. Én ezért költöztettem ide pár éve a teljes családomat - remélem hamarosan még többen leszünk.
Magyarország az új hazánk, szeretünk itt élni.
Gondolom mindenkinek más oka van, bár Én személy szerint nem utálom a zsidókat. A cionista zsidókat viszont igen, gondolom érthető miért.
A cionista zsidók ugyanis kb. olyanok mint a nácik, csak aljasabbak. (De ha nem tudod mit jelent, a google a barátod)
Shaljonafaszomaszadra, zsidókám!
Elég szomorú, hogy a magadfajták Magyarországot nézték ki maguknak. Remélem észrevetted, hogy a világ kezdi utálni a kapzsi pofátokat. Ennek a jele, hogy kezd már előretörni a szélsőjobboldal szinte mindenütt. Ne sokáig örülj a fattyaiddal Magyarországnak, mert innen takarodnotok kell. Itt semmi keresnivalótok.
Én nem utálom a zsidókat... Most majd jön a sztereotíp válaszok tmege, de Izrael nem egyenlő a zsidókkal... Itt írta -egy nagyun tanulatlan személy- előttem, hogy ez az ország a magyaroké... Ezzel még egyet is értek, DE a zsidó nem egy külön faj, mert a faj az ember... A zsidó nem egy nemzet, hanem vallás... Ergo lehet valaki magyar úgy, hogy zsidó vallású... Akkor meg miért utáljam a honfitársaimat???
Aztán, hogy az izraeliek megtámadták a segékykonvolyt... megmondták előre... csak egy kérdés: Akkor at ír segékyszállítmányt miért nem támadták meg??? Írország pedig messzebb is van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!