Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Lehet itt véleményt írni...

Lehet itt véleményt írni lepontozás nélkül?

Figyelt kérdés
Kész röhej ami itt folyik. Gyerekek, vegyétek már észre magatokat. Attól mert valakinek más a véleménye, még nem biztos hogy f.szságot mond, sőt... Akármilyen jól felépített komment érkezik akármelyik párttól, a végeredmény ugyanaz: 20-30% közötti értékelések. Ebben csak én nem látom a rációt?
2010. jún. 7. 17:09
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
89%
Tökmindegy ki mit ir,mindenkit lepontoznak itt..,mert irigyek(jó magyar tulajdonság) az emberek a 100%-ra,és:"nah most megkapod"-felkiáltással rögtön megy a piros kezecske!!
2010. jún. 7. 18:12
 12/31 anonim ***** válasza:
Már ebben a kérdésben is lepontoztak engem..Pedig semmi rosszat nem írtam -.-
2010. jún. 7. 19:31
 13/31 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lepontoztak, hanem fel, csak éppen nem mindenki (a többiek sem lepontoztak, hanenm egyáltalán nem pontoztak), azért ilyen kevés a % értéke.
2010. jún. 7. 19:46
 14/31 A kérdező kommentje:
A kommentírás nem számít automatikus lepontozásnak minden másik hozzászóláshoz. Ez abszurd lenne.
2010. jún. 7. 19:47
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen valószínűleg azért pontoztak le mert mszmpt írtam gyúrcsótányok helyett..Na ezt is le fogják pontozni..De már nem érdekel ;)
2010. jún. 7. 19:58
 16/31 anonim ***** válasza:
Meg vagyok lepve, de ma még nem pontoztak le, ma egész jó vitapartnereim voltak, tényleg le a kalappal.
2010. jún. 7. 19:59
 17/31 A kérdező kommentje:
Nekem is van ma egy 85%-os termésem. Ezt félsikernek veszem.
2010. jún. 7. 20:05
 18/31 anonim ***** válasza:

"A kommentírás nem számít automatikus lepontozásnak minden másik hozzászóláshoz. Ez abszurd lenne."

Nem így értettem, hanem úgy, hogy pl. van 20 komment, és abból csak ketten dobnak zöld kezet, a többiek pedig semmit, akkor a gép számolja úgy, hogy a hozzászólásod hasznossága az összes kommentelőtől 10%. Basszus nem tudom elmondani, hogy hogy gondolom. Valaki segítsen má'!

2010. jún. 7. 20:31
 19/31 anonim ***** válasza:
Utolsó! Nem így van. Ahányan pontoznak abból adódik. Ha egy ember pontoz, akkor semmi nem jelenik meg. Ha kettő ember pontoz téged, az egyik + a másik - akkor leszel 50%-os. A tartózkodókat nem lehet haszontalannak sem hasznosnak tekinteni, csak az számít, aki pontozott.
2010. jún. 7. 20:33
 20/31 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk 5 hosszászólás van, de 10-en tartják hasznosnak az enyémet? Akkor 200%-an hasznos a kommentem? Akkor számol a rendszer, ha valaki le-, meg felpontoz. Különben nem lenne értelme a manuális lepontozásnak.
2010. jún. 7. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!