Lehet itt véleményt írni lepontozás nélkül?
Figyelt kérdés
Kész röhej ami itt folyik. Gyerekek, vegyétek már észre magatokat. Attól mert valakinek más a véleménye, még nem biztos hogy f.szságot mond, sőt... Akármilyen jól felépített komment érkezik akármelyik párttól, a végeredmény ugyanaz: 20-30% közötti értékelések. Ebben csak én nem látom a rációt?2010. jún. 7. 17:09
1/31 anonim válasza:
Nem tök mind1? Mit izgat téged a pont? én sem foglalkozok az enyémmel, lehetne akár 0% is, teszek rá.
2/31 anonim válasza:
Teljesen igazad van.
ui:Lehet lepontozni mszmp szimpatizánsok..{mert általában ők pontoznak le}
3/31 anonim válasza:
Azt hiszik, hogy ettől hiteledet veszted. Vagy megváltozik a véleményed.
Aztán vannak, akiknek ez jelenti a szórakozást
4/31 A kérdező kommentje:
Nem az zavar, hogy rontja a százalékom, hanem hogy ez tükrözi az emberek hozzáállását a véleménynyilvánításhoz: aki nem azt mondja amit én, az hülye.
2010. jún. 7. 17:17
5/31 anonim válasza:
Én lepontozom azt a sok parasztot, aki csak azért ír ide, hogy ő megmondja mekkora...de igazad van abban, h sokan a véleménykülönbséget is rossznak vélik
6/31 anonim válasza:
Szerintem a pontozás nem egészen így működik. Sztem, ha valaki nem pontoz egyáltalán, azt is úgy számítja, mintha lepontozna. Gondolom valami átlagot számít a kommentekből, és, hogy ebből hányan pontoznak. Az előbb láttam egy másik topikon, hogy az első kommentet 0%ra értékeltek (pedig hatalmas poén volt). Én voltam a negyedik kommentelő, én felpontoztam, és rögtön 25%ra felment az illető.
7/31 anonim válasza:
Én úgy szoktam, h máshova írokgatok sok hasznosat, ami feljavitja az itteni lepontozottságomat.
8/31 anonim válasza:
Lehet. Nekem volt egy-két 100 %-os, és sok 70 feletti véleményem. Néha én is meglepődtem, hogy bonyolult vagy nem túl népszerű levezetéseket is megértett és elfogadott az itteni közeg. Szóval nem reménytelen, csak meg kell találni a hangot. Persze nekem sem mindig sikerül, de nem szabad megsértődni. Abból is lehet tanulni, hogy mi nem jött be.
9/31 anonim válasza:
Én egyetértek veled. Nem tudom kik pontoznak, nem akarom ráfogni senkire, én nem sűrűn szoktam. Általában mind a fideszes, mszps, jobbikos és lmp szimpatizánsok válaszai is le vannak pontozva.
10/31 anonim válasza:
Egyébként nem korrekt, hogy a válaszolók is pontozhatnak. Adott egy szubjektív jellegű kérdés, arra különböző válaszok érkeznek, amik a kérdésre válaszok, de nem létezik rossz válasz, márpedig akkor nem lehet nem hasznos, de itt azt pontozzák, ami nem tetszik, holott a pontozás lényege az lenne, hogy a válasz mennyire HASZNOS. Szerintem korrektebb lenne, ha a kérdezők pontozhatnának csak. Elvégre neki kell hasznos lennie, ő kérdezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!