Ebben a témakörben divat a lepontozás, hobbi, vagy csak senki sem tud hasznos válaszokat adni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 21:11
1/9 anonim válasza:
Itt a lepontozás abból fakad, hogy sokan képtelenek érvelni és higgadtan vitatkozni. Mivel a párbeszédben alulmaradnak, mérgükben úgy próbálnak egyet beleszúrni a másikba, hogy nyomják a piros kezet, mint süket gyerek a csengőt. Megszoktuk, és igazából itt a pontszám senkit sem érdekel. Én például már voltam 47%-os is. Nem is értem, miért állok 52-n, és nem 32-n. De igyekszem összeszedni magam, és remélem, jövőre megint lemegyek 50 alá :D
2/9 anonim válasza:
Szerintem divat. Akinek nem egyezik a politikai beállítottsága a válaszadóéval,akkor is lepontozza, ha a választ adónak van igaza. Még arra sem képes,hogy legalább elgondolkodjon a válaszon.
3/9 anonim válasza:
Ennél viccesebb mikor a Mandíneren megjelenik egy cikk egy közvéleménykutásról ami a csutitörpe gyengülését mutatja.Alatta látszik a lepontozás mert az egyszerű orbánfan képes a tényeket lepontozni.
4/9 anonim válasza:
Nyugodj meg, kedves kérdező, nem csak ebben a témakörben, az összes többiben is ugyan ez a helyzet. Akkor is lepontoznak, ha fiatal vagy, (mert milyen jogon szólsz hozzá egy kérdéshez, amiben nincs tapasztalatod), ha nincs gyereked, (dettó) ha nincs diplomád(mert akkor meg tanulatlan vagy) ha ezekkel együtt teljességgel igazad van, csak éppen másnak nem tetszik a véleményed. Ilyenek az emberek. Csak az a jó, ami szerintük jó, és kész. Le kell sz@rni nagy ívből.
5/9 anonim válasza:
A lepontozás egyfajta leképezése társadalmunknak! (én sem vagyok kivétel, most is lepontoztam a 44-os okosságát, hiába van igaza :D
6/9 anonim válasza:
Engem úgy pontoztak le,hogy egyedül én válaszoltam a kérdésre,viszont nem a többség szimpátiája szerint...
7/9 titak válasza:
Én meg senkit se pontozok le. Ha valakivel egyetértek akkor felpontozom, ha meg nem akkor csak virtuálisan legyintek egyet.
8/9 anonim válasza:
A lepontozás szerintem a magyar nép politikai széthúzását jelképezi ebben a kategóriában.
9/9 anonim válasza:
Én is aki csúnya,trágár szavakat ír és rossz indulatú,azt
lepontozom.Mindegy hova tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!