Miért olyan divat mostanában tagadni a holokausztot?
Nekem az a problémám ezzel a holokauszt-történettel hogy nap mint nap a képembe tolják.
Ha valamit ennyire "nyomatnak" az gyanús, vagy legalábbis ellenszenvet vált ki az emberekből.
Persze nem azt mondom hogy el kell felejteni, meg sem történt, hanem kevésbé kéne
az embereket b*szogatni vele.
Divat vaaaaagy..... józan ész?
Hmm, vajon melyik lehet?
Tudod ha valami úgy van ahogy, és ezt sokan és egyre többen tudják akkor azt nem divatnak nevezik.
Azért mert bele akarják verni az emberek fejébe az egészet.
Ha bekapcsolod valamelyik ismeretterjesztő csatornát, akkor nem tudsz egy olyan második világháborús dokumentumfilmet megnézni, amelyikben ne lett volna benne, hogy bizony a gonosz nácik eldeportálták azt a bizonyos 6 millió zsidót.
Eldeportálták. És? Eldeportáltak, megkínoztak, írtottak, éheztettek még magyarokat (szerintem ennek kéne számunkra a legfontosabbnak lennie), németeket, lengyeleket, oroszokat, ukránokat, cseheket, szerbeket, franciákat meg mittudomén.
Pont tegnap olvastam, hogy Sztálin kompletten kiírtotta a kozák népet a világháború után, mert felbuzdultak azon, hogy megszabadulnak a Szovjetunió igájától. Szörnyű történet nagyon... A dicsőséges nyugati szövetségesek meg százezrével adták ki a fogolytáboraikból a kozákokat, akik nem akartak visszamenni a Szovjetunióba és amikor meghallották a hírt, kitörték az összes közelben lévő ablakot és az üvegcserepekkel egymás torkát vagdosták el.
Már 46 éves vagyok és kérem szépen erről én miért nem tudtam? Ja, mert egyesek fontosabbak, mint a többiek és annyit foglalkoznak velük, mint amennyit az összessel együtt kéne.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:0
szemmel láthatóan nem olvastad el a magyarázatomat végig amit leírtam vagy igyekszel figyelmen kívül hagyni. Milyen bizonyítékod van arra hogy ez így van?
Azért, mert lassan minden napra jut egy holokauszt megemlékezés, ami 65 évvel a II. vh lezárása után már valóban irritálja az emberek többségét. A hazai balliberális értelmiség ebből egyszerűen sportot űz. Holott ettől csak a zsidók iránti ellenszenv fog nőni Magyarországon.
Szörnyű, ami akkor történt, de ideje túllépni ezen végre.
Hát ez a folytonos bűntudatébresztés szerintem egyre több embernél veri ki a biztosítékot. Szerintem többet érnének el, ha nem tennék magukat állandóan a középpontba.
„Magam is úgy gondolom, hogy volt oka az antiszemitizmusnak abban az időben is és most is van, de nem fogadom el hogy egy bizonyos népcsoportba tartozó emberről kijelentsem azt hogy vérében van a gonosz és ki kell irtani.”
Hitlernek nem pusztán ez volt a problémája a zsidókkal, azt ugyanis ő is tudta hogy ez pusztán egy réteget érint.
A teljes zsidósággal szembeni ellenszenvet az indokolta hogy az európai népektől idegenek, és mindenhol ott voltak/vannak.
Épp mint most az afrikai, ázsiai bevándorlók (Nyugat-Európában).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!