A magyarok többsége miért Palesztinát védi Izraellel szemben? (Már aki hozzászól a témához)
Igen, ezzel egyet ertek. Tuzon vizen at osszetartunk. Nem is torekszem ezzel kapcsolatban vitara. Te igy gondolod, en meg mashogy. Ezt lehet szidni, nem erdekel.
Engem szimplan az idefesit ha valaki nonstop 100 fele indokot hoz fel arra hogy Izrael milyen jelentektelen orszag, mikozben nyilvan foglalkozott az illeto az orszaggal mert kozel sem jelentektelen es gazdasagilag... Nos. Mazli hogy csak 8 millioan elnek Izraelven kert ha lenne ott 50 millio ember es ugyanilyen gazdasagi szinvonal akkor mar minden szempontbol a nagyhatalmak koze tartozna. A bérek es az árak is nyugat-europai/amerikai szinvonaluak, alapvetoen nyugatias berendezkedesu az orszag keleti kulturaval. Teljesen felesleges eroltetni a dumat hogy mekkora nulla, mert nem az. Nem ertem igazabol hogy mierterzi igy kotelessegenek az itt valaszolgato emberezt. Talan muszlim vagyarab igy eroteljes szolidaritas van benne a palesztinok fele. Mondom. Szet kellene nezni Izraelben, es utana velemenyt alkotni mert elavult kepe van rola. Nem a 60-as evekben elunk.
A masok karara torteni penzszerzes... Soros Gyorgy hany osztondijat is dobott szet... Nem mellesleg ezek azok a pontok ahol a perzsak is egyet ertenek a zsidokkal, ezt ugy hivjak hogy kozel kelet. Nem zsido mentalitas. Arrol nem tehetek hogy az europai feudalis tarsadalmak nagyot kaptak ebbol a zsidok altal es konkretan beindult a kapitalizmus amikor meg a kornyezet nem allt keszen ra. De ez nem zsido sajatsag. Kozelkeleti.
Nem valaszolok Kinaval kapcsolatos temakra erdemlegeset mert nem ertek hozza es tisztaban vagyoka hirblokk fogalmaval. Magyarorszagon nem fogsz Kinarol erdemlegeset tanulni.
Az illeto ugy valaszolgat Izraelrol hogy nem volt ott es nem erti a kozel keletet. Ez igy nonszensz.
Svajc rossz pelda, a scajci bankokrol szokas tudni hogy kiknek a penzeibol tartja fenn magat es milyen szintu vedelmet nyujtanak az illetonek a sajat orszagaival szemben. Sikerult kivalasztani a vilag legnagyobb zsidó orszagat. Persze atvitt ertelemben :) szoval a pelda a leheto legrosszabb volt. Az USA is ezt csinalja amigy es nem csak a bankokkal szoval ugyanott vagyunk. Es az osszessikeres orszag. Kinstans penz van a vilagon. Ha szerzel az hianyozni fog valahonnan. Ugyhogy hozz egy dontest. Szerezz penzt (es vedd el) es legyel sikeres. Vagy ne szerezz, legyel szegeny es mindenki szeretni fog. A zsidok nem ekszereket lopnak az emberek nyakabol hanem adnak valamit es a penzt kifizetik nekik. Az USA is kap valamit amit a katinai segellyel megvesz. Es ha ez mar nem kell az USAnak lesz mas ami fog kelleni. Meg fogjak ott teremteni a keresletet.
Amugy... A tegnapi uzenetem egy resze volt. Nem hivom es nem hivtam a magyarokat szittyamagyarnak.. A velem kommentelo zsidasoknak hivta a nepcsoportomat es folyamatosan gunyneveket adott nekem. Nem en provokaltam. O provokalt folyton. Nonstop degradalta a kepessegeimet en elismertem az oveit. Amikor a gonisznak gindolt osszetartasra utalt a zsidok kozott elfogadtam. O elutasitotta az antiszemitizmus gondolatat.
Mikozben barki aki ezt elolvassa amit idealkotott ez kerem szepen a megrogzult gyulolet, melyrol jovo zsigeri utalat a zsidosaggal szemben. A megmagyarazhatatlan fajta. Teljesen felesleges vitazni mert ha harom forras mast mind, o ki fogja valasztani azt ami a leginkabb Izrael ellen szol. Mert a fejeben elfogadhatatlan a zsidosag akarmilyenszintusikere, egyzsidoallam letezese es barmi ami a zsidok eletehez kotheto.
Mondtam olyat hlgy a palesztinok gonoszok? Nem. Olyat mondtam hogy elmaradottak szockulturalisan. Ez igy igaz. A kommentelo miket hordott itt ossze? Olvasa el mindenkies vinja le a kovetkeztetest.
Elvegre.. Nem fog tobbszor a TEVA-tol vasarolni mert izraeli ceg. Rohej. Ha lenne egy arab marka ami jo termeket ad megvennem HA szuksegem van ra. Mert nincs bennem zsigeri gyulolet az arabik fele. Sem perzsak fele. Sem palesztinok fele. Senki fele.
Es itt a kulonbseg a zsidok es azok kozott, akik utaljaka zsidokat.
Kivetel van, azonban volt egy Meir Kahane nevu illeto. Radikalis jobboldali izraeli politikus volt. Hanyszazalekos tamogatottsaga is volt? Nalatjuk.. Haboru utan is ennyire radikalizalhato nemzet a zsido nemzet. Semennyire sem. Es ezert tart ott Izrael ahol tart. Ezert tart ott a tobbi kizel keleti muszlim csoda (es elnezest de errol az iszlam is tehet, jelen allapotaban akarhol megjelenik ott gáz van, de tisztaban vagyokazzalhogy ez nem feltetlenul az iszkam hibaja csak a tobbsegeben almaradott fejlettsegu nepek hibaja akik gyakoroljak). Es sajnos M.o. is ezert tart ott ahol. Maradnek ha nem ott tartana. De jelenleg nincs olyan mutato amelyben osszehasonlitva Izraellel nem Izrael az elso. Olyan sem nagyon van ahol megkozeliti. Ha Izraelnek olyanadottsagai lennenek mint M.o.-nak, maraz isrohej lenne ami most van Izraelben. Es ehhez tartos beke eleg lenne. Es most elmomdom hog ezt miert irtam - azert hogy megtudjam, hogy esett ez neked ugy hogy magyar vagy? Gomdolom most jon a cafolas hogy Magyarorstag igenis "jobban teljesit" xd
Nem Magyarorszag defradalasanak szantam. Orukni fog aszivem orokre ha fejlodni latom.
Azonban fomtos dolog volt az ervelesszempontjabol kiterni erre.indenki vedje a sajat nepet. Es asajat orszaga becsuletet. En is azt teszem.
Mellesleg. A palesztin vezetes hozzaallasat nezd meg a gyilkos palesztinokhoz. Ezert mondom hogy haboru van. Fiatal europai fejjel ezen felesleges gondolkozni.
Kb ketto honapja derult ki hogy az ongyilkos merenylo palesztinok csaladjai vagyonokat kaptak a palesztin vezetestol.
Mellesleg. A zsidok nemismerik az erkolcsot?
Beszelgess erkolcsokrol a svajci bankokkal (na ott nem ismerik)...
A zsidok.. Remelem tisztaban vagy vele hogy az egesz nyugati vilag es a kozel kelet erkolcsi alappillereit a zsidok teremtettek meg a 10 parancsolattal? Amit a keresztenyek szepen tovabbvittek es amire az iszlam is epul.
Konkretan a nyugati orszagok alkotmanyainak alapgondolatai ebbol adodnak. A klasszikus ertelemben vett jó es rossz kulonbseget itt fogalmazta meg gyonyoruszepen osszeszedve az emberiseg, pontosabban a zsidok, abban a kőtáblában. Szoval pont ne a zsidokat oktasd ki erkolcsok szempontjabol mikozben megteremtettek a vilag erkolcsi normáit. Nem eppen ezen aszintem volt akkoriban a legtobb birodalom/kiralysag moralis szabalyok megfogalmazasaval
"Nem valaszolok. Beteg vagy. Es ha nem antiszemita akkor nincs antiszemita emver a vilagon."
Tehát aki nem filoszemita, az antiszemita. Aki nincs velünk, az ellenünk, az irtandó gój. Semmivel nem jobb a nézetetek a nácizmusnál, még rosszabb is.
"Engem szimplan az idefesit ha valaki nonstop 100 fele indokot hoz fel arra hogy Izrael milyen jelentektelen orszag, mikozben nyilvan foglalkozott az illeto az orszaggal mert kozel sem jelentektelen es gazdasagilag."
Felsoroltam TÉNYEKET, konkrét forrásokkal, hogy Izrael miért nem a világ közepe. És bár nagyon próbálkoztál, semmi ellentmondást vagy ténytagadást nem találtál benne. Ezzel szemben te hányszor is kammantottál egy jóízűt, ha az érdekeid úgy kívánták? Kezdjem el összeszámolni?
A folyamatos (és vélhetően szándékos) érvelési hibáidról már szó se essék.
"Teljesen felesleges eroltetni a dumat hogy mekkora nulla, mert nem az. Nem ertem igazabol hogy mierterzi igy kotelessegenek az itt valaszolgato emberezt."
Semmit nem erőltetek, csak közöltem a nyilvánvaló tényeket, amelyeknek bárki utánanézhet 5 perc alatt. Nincs szükség rá, hogy cifrázzam.
Ha nem tudod megvédeni a saját & kedvenc bezzegországod álláspontját, az nem az én hibám. Nem a víz hibája, ha a kacsa nem tud úszni.
"Talan muszlim vagyarab igy eroteljes szolidaritas van benne a palesztinok fele."
Az hát, muszlim arab vagyok, Allah akbár!!!
A múltkor még náci voltam, most hirtelen arab lettem? Hogy változik itt a megítélés alig pár hét alatt, ezt nevezem!
"A masok karara torteni penzszerzes... Soros Gyorgy hany osztondijat is dobott szet..."
Stimm. Kiknek a pénzéből? A saját vagyona nem csökkent, tehát máséból. Erről pedig ennyit.
"Arrol nem tehetek hogy az europai feudalis tarsadalmak nagyot kaptak ebbol a zsidok altal es konkretan beindult a kapitalizmus amikor meg a kornyezet nem allt keszen ra."
Sajnálattal közlöm, de a kapitalizmus sem zsidó találmány. Igaz, akár az is lehetne, mert tökéletes összhangban van a nézeteikkel...
"Az illeto ugy valaszolgat Izraelrol hogy nem volt ott es nem erti a kozel keletet."
Meglehet, hogy nem voltam ott, de mégse én vagyok az, aki 1 poszton belül ötször is képes hazudni róluk, ha az érdekei úgy kívánják.
" A zsidok nem ekszereket lopnak az emberek nyakabol hanem adnak valamit es a penzt kifizetik nekik."
Ha fegyvered van, kirabolhatsz egy bankot.
Ha bankod van, kirabolhatsz BÁRKIT.
'Nuff said.
"A velem kommentelo zsidasoknak hivta a nepcsoportomat es folyamatosan gunyneveket adott nekem. Nem en provokaltam."
Tényleg nem, csak nácizol, antiszemitázol, meg fenyegetőzöl hogy majd jól leatomoztatsz az izraeli nagykövetséggel. Ezek után, aranyapám, ne csodálkozz, ha másoktól is ugyanezt a prosztó stílust kapod vissza. Amilyen az adjonisten ugye...
"Nonstop degradalta a kepessegeimet en elismertem az oveit."
Nonstop hazudozol, ködösítesz, csúsztatsz, hibásan érvelsz, a legsúlyosabb vádakat meg egyszerűen letagadod. Az úgynevezett "képességeid" azt a szintet nem ütik meg, hogy a Wikipédiát fellapozd, inkább helyből kijelented, hogy a háromfázisú helikopternadrág az bizony zsidó találmány, és reménykedsz, hogy senki nem néz komolyabban utána.
"Mikozben barki aki ezt elolvassa amit idealkotott ez kerem szepen a megrogzult gyulolet, melyrol jovo zsigeri utalat a zsidosaggal szemben."
Megint. Aki nincs velünk, az ellenünk van. Ha nem hajbókolok a zsidóknak, akkor gyűlölöm őket.
Oké, akkor ezekszerint te meg magyargyűlölő vagy, mert nem isteníted a magyarokat? A bugyuta logikád szerint így működik.
"Teljesen felesleges vitazni mert ha harom forras mast mind, o ki fogja valasztani azt ami a leginkabb Izrael ellen szol."
:DDDDDDD
Megnéztem több tucat forrást a válaszolás előtt aranyapám - ami bizonyára a te képességedet meghaladta - és az alapján közöltem egy konkrét tényt. Tehát mind a több tucat zsidógyűlölő antiszemita forrás mert nem a te lózungodat fújja :DDD még a Wikipédia is antiszemita! :DD
Hát ez páratlan :DDD rég röhögtem ennyit :D
Nosza akkor keress nekem olyan hiteles forrásokat, amik bizonyítják, hogy a háromfázisú helikopternadrág az zsidó találmány. HITELES forrást kérnék, a zsindex nem az. Ja, hogy ilyen nincs? Há' szar má' neked...
"A kommentelo miket hordott itt ossze? Olvasa el mindenkies vinja le a kovetkeztetest."
Tényeket. Attól, hogy nem bírja a gyomrod, az állításaim igazak, bárki utánajárhat, leellenőrizheti.
" De jelenleg nincs olyan mutato amelyben osszehasonlitva Izraellel nem Izrael az elso."
Kezdjük el kigyűjteni? Minden olyan mutató után, amiben nem Izrael az első, fizetsz nekem 10 forintot. Kezdjük a mezőgazdasággal...
Miért van olyan érzésem, hogy idén mégiscsak elmegyek a Kanári-szigetekre nyaralni... :$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
"A zsidok.. Remelem tisztaban vagy vele hogy az egesz nyugati vilag es a kozel kelet erkolcsi alappillereit a zsidok teremtettek meg a 10 parancsolattal?"
Megint egy kamu. Zsidók előtt is létezett már törvényhozás, és mellesleg nem a Tízparancsolatot tanítják az egyetemeken, hanem a római jogot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!