Világpolgárnak érzed magad?
Figyelt kérdés
2010. máj. 10. 21:12
1/25 anonim válasza:
Igen! Semmilyen kultúra tagjának nem érzem magam. Hanem minden kultúrából átveszem azt, ami tetszik. Magyarország csak jelenlegi lakóhelyem, és remélem sikerül majd kijutnom Ausztráliába. Világnézetem anarcho-kapitalista és balliberális.
4/25 anonim válasza:
magam konzervatív jobboldali tartom, de utálom a jobbikot
5/25 anonim válasza:
Igen, és ez nagyrészt az internet forradalmának köszönhető.
7/25 anonim válasza:
Eddig három különböző országban éltem hosszabb ideig, álltam meg a helyem és éreztem otthon magam. Valamennyire világpolgár vagyok, igen.
9/25 anonim válasza:
Nem érzem magam annak, gyökerek és kultúra nélkül az ember nem élhet teljes életet. Szeretem a többi ország kultúráját, szívesen is látogatok el máshova, kóstolok új ízeket, ismerek meg új embereket, de akkor is ez az otthonom, ide kötődöm mindenféle sovinizmus nélkül. Mindenkinek meg kellene maradnia a saját értékeinél és gyökereinél, azokat támogatni teljes lelkiismerettel, de együttműködés is kell a kultúrák között. Ezek nélkül csak egy hiányos, identitás-zavaros, materialista társadalom lesz az eredmény, amely lassan felemészti magát.
10/25 anonim válasza:
Nem. Magyar polgárnak érzem magam, és nem is akarok más lenni.
21:31-vel értek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!