Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Érzed a törvények hatalmát,...

Érzed a törvények hatalmát, erejét, vagy számodra az csak egy szöveghalmaz, amit vagy betartanak vagy nem?

Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 16:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Némelyiknek érzem a súlyát némelyiknek nem.
2011. jún. 14. 16:28
 2/14 Sz1u ***** válasza:

Az egyenlők között is vannak egyenlőbbek.

Hmmm..., pl. ha anno én bontottam volna kordont?

2011. jún. 14. 16:34
 3/14 anonim ***** válasza:

Elsővel egyetértek. Nyilván a legtöbb törvényt és szabályozást általában betartják.

De gondolom, te azt szeretnéd hallani, hogy az egész jog egy rakás hulladék, és minden jogász tetü.

2011. jún. 14. 16:50
 4/14 anonim válasza:
Egyes törvények csak arra jók, hogy szapulják a polgárokat és minél több pénzt sajtoljanak ki belőlük.
2011. jún. 14. 17:03
 5/14 anonim ***** válasza:
Fölöttem nem uralkodik semmilyen törvény. Elvből nem ölök embert, de nehogy már megtiltsák, hogy a bolt mögött könnyítsek magamon.
2011. jún. 14. 17:43
 6/14 anonim ***** válasza:

Számomra egy vicc...

A magyar törvény az olyan, hogyna nem úgy van akkor így van, ha nem így van akkor meg úgy,

aztán mindenki ossza be magának.

De jaj neked, ha valaminek az állam látja kárát akkor aztán van nemulass oda nem kell anyád neve 6 példányban meg 25 szemtanu!!

2011. jún. 14. 17:49
 7/14 anonim ***** válasza:

ma 17:43

Pedig megbírságol érte a rendőr, szabálysertés, én már ráfáztam egyszer erre, kemény 3 ezrembe került, hogy este tízkor késett a távolsági, és az árokpartján lepisáltam egy fát.

2011. jún. 14. 17:50
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

„Elvből nem ölök embert, de nehogy már megtiltsák, hogy a bolt mögött könnyítsek magamon.”

Akkor te se panaszkodj ha esetleg valaki az ajtód elé sząrik.

2011. jún. 14. 19:11
 9/14 anonim ***** válasza:
Én nem panaszkodok, hanem beleverem az illető fejét. Rosszul értelmezted amit írtam...
2011. jún. 14. 19:39
 10/14 anonim ***** válasza:

Magyar ember nagyon ügyes a törvények kijátszásában... Azért vannak ilyen hülye törvényeink. Pl.: Nem veszel parkolójegyet, jön a mikuláscsomag. Kibontod, megnézed a büntetés időpontját. Végigmész a parkoló kocsiknál melyik stimmel, megvárod a gazdáját, elkéred tőle és lefénymásolva beküldöd azzal a magyarázattal, hogy az ajtó becsukásánál lelökte a huzat... :) A cigány azért vágja ki csak a törzs felétől a fát, mert az csak csonkítás és nem kivágás :D Annyi de annyi ilyen van :)

Styloo

2011. jún. 14. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!