Érzed a törvények hatalmát, erejét, vagy számodra az csak egy szöveghalmaz, amit vagy betartanak vagy nem?
Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 16:18
11/14 anonim válasza:
„Én nem panaszkodok, hanem beleverem az illető fejét. Rosszul értelmezted amit írtam...”
De akkor mi a kifogásod az ellen ha a rendőr intézkedik ellened mert a bolt mögé hugyozol?
12/14 anonim válasza:
Az hogy az senkit sem zavar. Komolyan, te még nem csináltál ilyet?
13/14 anonim válasza:
A bolt mögött terjengő húgyszag, a fertőzésveszély, a mocsok, az undorító utcakép szerinted senkit nem zavar? Jártál már metróaluljáróban? A szemetet is szétszórod, mert az sem zavar senkit? Mind a két eset ahhoz hasonló, mintha a saját lakásodat sz*rnád körbe.
14/14 anonim válasza:
„Az hogy az senkit sem zavar. Komolyan, te még nem csináltál ilyet?”
Engem rohadtul zavarna, már a cigányok sem hugyoznak csak úgy össze-vissza.
Kérdésedre válaszolva: nem, nem csináltam olyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!