Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért foglalkoznak az emberek,...

Miért foglalkoznak az emberek, az újságok, a média ennyit a zsidókkal és a cigányokkal?

Figyelt kérdés

Miért ők az érdekesek? A zsidók a wiki szerint kb. 14,6 millióan vannak, a cigányok pedig 9-10 millióan. Mégis az antiszemitizmus és a rasszizmus az egyik gyakori téma, mi ennek az oka?

Egyáltalán ha utálod a zsidókat (pl. mert önteltek, kapzsik és hajlamosak átverni a nem zsidókat)* vagy a cigányokat (pl. mert erőszakosak, hangosak és jellemzően nem túl okosak viszont iszonyat beképzeltek "nekik minden alapból jár, mások meg csicskák és dögöljenek meg, főleg a magyarok") a viselkedésük miatt, az miért speciálisabb, mintha mondjuk utálnád az olaszokat szintén a viselkedésük miatt (pl. mert hangosak, sokat kiabálnak)?

*A PÉLDÁK NEM AZ ÉN VÉLEMÉNYEM, csak úgy tudom, kb. ilyesmi sztereotípiák élnek...

2010. ápr. 22. 09:07
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

"Azt mondjátok van aki csak Izraelt utálja, nem a zsidókat? És aki Magyarországot utálja az utálja a magyarokat?"

had javítsalak ki:

Aki Izraelt utálja, az nem biztos, hogy utálja a zsidó kisebbséget is az országában.

2010. ápr. 22. 16:36
 42/48 anonim ***** válasza:
35%

jajj hagyjuk már...a negatív cigány élményeket aláírom, nekem is csak az jutott kb, de ez a zsidós dolog...nem lopnak többet mint akár csak a politikai elitünk... XD

egyébként meg ez az üzlet a rokonok halálából...ott nem csak a családtagjaikat veszítették el, hanem a teljes vagyonukat is. bár ilyen alapon sokan kérhetnének kárpótlást a szocializmus áldozatai közül is ,ezt aláírom.

2010. ápr. 22. 18:46
 43/48 anonim ***** válasza:

akkor meg miről beszélünk?

mellesleg ezek a károsultak 2-3x jobban élnek mint te vagy bárki az országban. azok is akik ezeket a kárpótlásokat felveszik.

úgy azért sokkal könnyebb ,h amerika a seggedet nyalja és hagyja, hogy azt tegyél amit akarsz nem?

2010. ápr. 22. 18:50
 44/48 anonim ***** válasza:

"...nem lopnak többet mint akár csak a politikai elitünk... XD "

mert ez a kettő tán nem egy és ugyan az ?

2010. ápr. 22. 19:39
 45/48 anonim ***** válasza:

"Nem tudom te hogy vagy vele, de engem egyáltalán nem zavarna, hogy nem jelentik be az RTL-n az elkövetők származását".

Sztem nincs igazad, mert a cigány, ázsiai, fekete ezek mind rasszjegyek. A rendőrség munkáját jelentősen megkönnyíti a bűnüldözésben, mert eleve leszűkíthető az elkövetői kör. Amerikában is elmondják, hogy az illető fekete, vagy fehér.

2010. ápr. 22. 20:04
 46/48 anonim válasza:

igazából én sem értem...ami azt illeti az emberek minden cigányra azt mondják hogy büdösek,buták stb. pedig ez nem minden esetben igaz!!

Apukám részéről bennem is folyik cigány vér, de ez nem azt jelenti hogy olyan vagyok mint egy kukás.rendes családi hátterem van, ugyanúgy öltözködöm ,ugyan az a sítlusom mint a többi tininek,minden este fürdök,járok fodrászhoz,kozmetikushoz stb.-> vagyis teljesen olyan vagyok mint egy átlagos tini...a barátaim nem nézik ki belőlem hogy cigány vagyok.pedig ez az igazság!!és sokan elmennek úgy a cigányok mellett az úton, hogy nem is veszik észre, hogy milyen származásúak.az olyan cigányokat akik miatt a magyarok és a többi nép is így beszél a cigányokról, én is elítélem.

13/L

2010. ápr. 23. 22:23
 47/48 anonim ***** válasza:
13 éves, majd ha felnősz, akkor átértékeled a dolgot. vagy esetleg menj át olyan városba ahol a hozzád hasonló korúak félnek iskolába menni, mert nap mint nap a cigányok terrorizálják őket és lenézik őket mert csak MAGYAROK.
2010. ápr. 24. 10:14
 48/48 anonim válasza:
A média foglalkozik a problémákkal? Nebasszmár! Mikor hallottál olyan hírt, hogy egy cigány megtámadott egy magyart? És mikor hallottál olyan hírt, hogy valaki helyretett egy büdös retket? Szegíny hát megin á fáji üldözés áldozátá vót, rásszizmus fászizmus!
2010. júl. 31. 13:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!