Miért foglalkoznak az emberek, az újságok, a média ennyit a zsidókkal és a cigányokkal?
Miért ők az érdekesek? A zsidók a wiki szerint kb. 14,6 millióan vannak, a cigányok pedig 9-10 millióan. Mégis az antiszemitizmus és a rasszizmus az egyik gyakori téma, mi ennek az oka?
Egyáltalán ha utálod a zsidókat (pl. mert önteltek, kapzsik és hajlamosak átverni a nem zsidókat)* vagy a cigányokat (pl. mert erőszakosak, hangosak és jellemzően nem túl okosak viszont iszonyat beképzeltek "nekik minden alapból jár, mások meg csicskák és dögöljenek meg, főleg a magyarok") a viselkedésük miatt, az miért speciálisabb, mintha mondjuk utálnád az olaszokat szintén a viselkedésük miatt (pl. mert hangosak, sokat kiabálnak)?
*A PÉLDÁK NEM AZ ÉN VÉLEMÉNYEM, csak úgy tudom, kb. ilyesmi sztereotípiák élnek...
Számomra megfejtehetetlen, hogy miért ilyen sok magyarországi magyar.
Én vajdasági magyar vagyok, tehát kiesbbség vagyok saját hazámban, mégsem útálom a szerbeket.
Nagyon sok féle nemzetiséggel élünk együtt. Egyiket sem tartom feljebbvalónak, mint a másikat, a magyart sem. Nem hiszek az Árja-elméletekben.
09:39 és 10:03 köszönöm a választ! Én tényleg nem tudtam és sosem értettem, de most már legalább látom ennek a gyűlöletnek az okát!
20/L
valaki itt kérségbe ona h mi minden is van a zsidók kezében ...
nos kicsit nézz körbe volt (még talán) vezetőink között ... versenyezhetnek
"ma 10:10"
nem kifejezetten gyűlölet.
a cigányokat gyűlölöm többnyire igen. de izraelt inkább "csak" nem szeretem, elítélem.
"Te pedig elég korlátolt lehetsz, ha egy népet csak azért utálsz, mert temperamentumosak :S"
Bocs, de elég világosan leírtam, hogy a példákban szereplő tulajdonságok nem az én előítéleteim, hanem az általam érzékelt általános sztereotípiák. Így tehát értelmetlen a szintemre vonatkozó következtetésed...
De nem haragszom:)
De nem haragszom
"ma 10:08":
nem a témához válaszoltál. Én sem utálom a kínait, négert, törököt stb kisebbségeket akik itt élnek. Nem azért utálok egy népcsoportot mert kisebbség, hanem a tetteikért, viselkedésükért, teccik érteni?
Köszi a válaszokat... Amiket írtatok, úgy tűnik nem fogom egyhamar megtapasztalni, milyen lenne Magyarországon mondjuk egy hónapig a cigányok és zsidók témája nélkül létezni:)
Az tényleg érdekes, hogy a kínaiak/vietnámiak senkit nem zavarnak. Persze vannak (hallottam már) rosszindulatú, főleg primitív megjegyzéseket, de azok inkább gyerekesek. Nincs semmi komolyabb ázsiai-ellenesség és nem is téma médiában.
Mert a zsidók azt akarják, hogy velük foglalkozzanak. Sajnáltatják magukat. Amivel mégtöbb ellenszenvet váltanak ki, ami pedig megjobban védelmezi majd őket az állam, eu, világ által.
Csak egy megoldás van : SZERESD A ZSIDÓT!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!