Sokan foglalkoznak a cigányokkal, de kínaiak is sokan vannak már Mo. -on. Róluk milyen véleménnyel vagytok?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 7. 14:45
1/14 anonim válasza:
Én kedvelem őket, a többi ázsiaival együtt.
2/14 anonim válasza:
Engem speciel nem zavarnak,szorgalmasak, dolgoznak, és elég udvariasak is.Amíg nagyobb bajt nem csinálnak,nem túrják ki a magyarokat a munkahelyeikről,addig minden oké.Nekem nincs rossz véleményem velük kapcsolatban.Ellentétben a másik nevezett népcsoporttal!
3/14 anonim válasza:
Hogy nem túrják ki a magyart a munkahelyről ,csak részben igaz, a kínai boltokkal gyakorlatilag már nem lehet versenyezni. Amúgy amíg nem balhézik nekem sincs bajom velük. Szerintem nem sok vizet zavarnak. Másik csoportról meg nem kell beszélni szerintem.
4/14 anonim válasza:
nem csinálnak semmi rosszat...nem veszik el tőlem a pénzem és a telefonom,nem erőszakolnak meg a vonaton, nem köpködnek és nem szólogatnak be, sőt, meghúzzák magukat, illedelmesek és kedvesek, és ráadásul jó minőségű de olcsó cuccokat árul a többségük, ami mindenkinek csak jó a mai világban
5/14 anonim válasza:
A cigányokkal sem lenne semmi baja senkinek sem, ha csak egymást baszogatnék. De kínaiak nem ölnek meg egy telefonért.
6/14 anonim válasza:
Amíg kulturáltan tud élni mások mellett, addig engem egyik nemzetiségű ember sem zavar.
7/14 anonim válasza:
Kedvesek, udvariasak, szorgalmasak, a nemzeti üzletpolitikájukat (sok bolt nyitása külföldön, ami kizárólag magyar terméket árulnak) meg el kéne tanulnunk tőlük, és akkor a mi iparunk is felívelne.
8/14 anonim válasza:
Nem szeretem eggyiket se.A kínaiakat még csak-csak,de a cigányokat eggyátalán nem.Amúgy meg arról hogy milyen udvariasak stb...csak annyit szeretnék mondani hogy az itthoni szervkereskedelemnek a 86%-át ők intézik(végzik)Csak hát ezek nem derülnek ki és nincs tv ben sem de hidjétek el biztos forrásból tudom!!
9/14 anonim válasza:
Semmi bajom nincs velük. Semmi vizet nem zavarnak.
10/14 Zenon válasza:
Nagyon szorgalmas,dolgos és tisztességes nép,aki minden egyéb néphez be tudott illeszkedni.Én kedvelem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!