Haverkodnál cigányokkal? És ha nem, akkor miért?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 13:39
1/23 anonim válasza:
Itt az előző albérletes kérdés, hogy ,miért is nem szabad.
2/23 anonim válasza:
Én anno haverkodtam velük. Az lett a vége hogy lehúztak folyamatosan. 3-ból 2 már börtönben van.
3/23 anonim válasza:
Az nem is érdekel, hogy ha igen, akkor miért?
Te se vagy egy optimista ember, Tömegmagyar.
4/23 anonim válasza:
nem, mert kötekednek még egymással is, nemhogy velem
5/23 anonim válasza:
van egy roma srác, aki oda suliba jár ahová én is (ELTE-ÁJK) és nagyon normális, mindenkivel.. szal nem értem miért kéne csak azért bunkónak lennem vele, mert cigány..
7/23 anonim válasza:
Van nagyon jó cigány barátom, persze ő nem a pályaudvaron dikházó fajta, ő mindig is próbált tanulással kiemelkedni(sikerült is)
8/23 anonim válasza:
Igen haverkodom cigányokkal. Az egyik egy teljesen jó fej, rendes, becsületes és szorgalmas fiatal. A közvetlen környezetemből a másik cigány pedig régen megmentette a legjobb barátom életét mikor egy szerencsétlen balesetet szenvedtünk. Róla is elmondhatóak a fenti tulajdonságok. A kérdés az, hogy miért ne haverkodnék velük?
Akikkel nem haverkodom, azok az antiszociális, gengszter, nagyképű és buta emberek.
9/23 anonim válasza:
Nem az alapján haverkodok egy emberrel, hogy cigány-e vagy nem.
Egyébként van cigány barátom és a viselkedésével semmi baj nincsen. Nem ver át, nem lop, nem ver meg, nem uszítja rám a famíliát.
10/23 A kérdező kommentje:
Azért mert aszongyák hogy szégyen ha valaki cigányokkal haverkodik...
2010. ápr. 26. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!