Haverkodnál cigányokkal? És ha nem, akkor miért?
(előző válaszoló vagyok)
Hozzáteszem, hogy haverkodni csak normális cigányokkal érdemes, nekem is van néhány cigány (mellesleg teljesen normális) haverom, semmi gond velük. A házuk se putri, meg nem mondanád hogy ott cigányok laknak.
Van cigány ismerősünk, akivel semmi baj nincsen (időnként összejövünk), de többel került kapcsolatba a tágabb rokonságom, akik csak lehúzták, átverték őket, össz. már milliós nagyságrendben.
Tartom a távolságot és a gyerekeimet is erre intem. Beszélgessenek, ha akarnak velük, de semmi egyéb.
Nem haverkodom velük, mert egyszerűen félek. Nem kívánom senki halálát, de jobb nekem ha nagy ívben kerülöm őket.
22/l
én erre azt mondom, hogy miért ne lehetne, csak ez is olyan hogy meg kell válogatni kivel.
Mint a fentiek irták, van közöttük rendes is, és van nem.
Magyarok között is van ilyen.
Példa, van 2 cigány haverom, normális, nem lop, nem ver át, és rendesen dolgozik.
De pl vannak olyanok is akiket elkerülök, mert ennek ellentétje.
Magyar ember is van olyan akit messze lekerülök, szal szerintem ennyi
Normális ember nem azt nézi, hogy valaki cigány-e vagy magyar, hanem hogy milyen a személyisége.
Nagy hiba az általánosítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!