Hogy lehet a kommunizmusnak százmillió áldozata?
Nézd meg a The Soviet Story című filmet.
"53% os még1x NYOMATÉKOSAN megkérlek! mutass egyetlenegy iratot vagy tárgyi bizonyítékot ami alátámasztja hogy 6 millió zsidót megöltek, vagy meg akartak ölni!"
Már megtettem. Nem célom, hogy meggyőzzelek, mert tudom, hogy az olyanokat, mint te, nem lehet meggyőzni.
Csupán ismételni tudom magam: nem az érvek és a bizonyítékok hiányoznak, hanem az emberség.
Ezzel részemről befejeztem a vitát. Beszélgessetek az eredeti témáról.
kérdésre nem kérdés a válasz először is, gondolom azért lett kérdés belőle mert bizonyíték nincs. nekem nem volt nehéz dolgom:
(Sztálin – „A magyar kérdés vagonkérdés...”) ha már rólunk magyarokról van szó és magyar népírtásról
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:39
haha, sejtettem az hogy linkelsz egy progpaganda videót az tudod nem bizonyíték, a történelem könyvet a nyertesek írják ugyanis. erre rámsütöd hogy embertelen vagyok, nem kedves 53% os, a helyzet az hogy azért nem tudtál bizonyítékot felmutatni, mert NINCS , ehelyett inkább embertelennek titulálsz és befejezed a beszélgetést, ezzel nagyon sok mindenkit meggyőztél, nemmondom :)
"Nem drágám! itt nem a nácikat kell etílélni. Az igazi mészáros a zsidó!"
Szánalmas vagy.
""Nem drágám! itt nem a nácikat kell etílélni. Az igazi mészáros a zsidó!"
Szánalmas vagy."
Attól még igaza van. Tanulmányozd Izrael történelmét. De ne azt, ami a wikipédián van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!