Hogy lehet a kommunizmusnak százmillió áldozata?
Figyelt kérdés
Nem rég olvastam valahol, de ez hogy? százmillió az rettenetesen sok ember. kb. egyharmad Szovjetunió. Hogyan jött ki ez a szám?2010. ápr. 19. 22:57
1/67 anonim válasza:
fél európa az ő uralmuk alatt volt.
2/67 anonim válasza:
Ugy hogy nem csak a szovjetunióban volt kommunizmus.
Kína,Kuba,Szovjetunió,Kelet Európa,Távol Kelet,és valóban irreálisan sok a 100 millió ember de télleg igy van.
3/67 anonim válasza:
Nyugi kedves kérdező, akik a hatmillióban kételkednek, a százmilliót gondolkodás nélkül elhiszik :D
4/67 anonim válasza:
nem, én úgy tudom hogy csak szovjet területeken belül van mérve ez a szám... tekintve, hogy az első világháború óta kommunizmus van, és fél európát elfoglalták még mellé, még ugyan reális a 110 milliós becslés is... keress rá: csontok útja gondolom nem hallottál még róla, hát igen kb 100 népírtás történt a 20 adik században, voltak sokkal nagyobbak mint az ún. holokauszt, sőt azokra még bizonyíték is van, még is ha aztmopndom neked hogy búr népirtás, fogalmad sincs miről beszélek...
5/67 anonim válasza:
"fél európa az ő uralmuk alatt volt"
Egyszer 1945-től ha nem tudnád! Hazudni meg mindent lehet!Csak azt nem tudom kinek jó az?
6/67 anonim válasza:
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:09
a százmillióra vannak tárgyi és irati bizonyítékok, a 6 millióra nincsenek
7/67 anonim válasza:
Plusz Majdnem egész Ázsia, Kuba, Latin-Amerikai diktatúrák stb.
8/67 anonim válasza:
azért az alatt az idő alatt eltelt 40 év és még 40 a felbomlásig, bár akkor már nem a sztálin féle népírtás folyt.
9/67 A kérdező kommentje:
De hogy számolják ezt? Ez mind erőszakos halál? Vagy ki számít a "kommunizmus áldozatának"?
2010. ápr. 19. 23:14
10/67 anonim válasza:
"a százmillióra vannak tárgyi és irati bizonyítékok, a 6 millióra nincsenek"
Pedig bizony vannak, a nácik egészen pontosan dokumentálták a történteket. Igaz, vannak, akik ezt még akkor sem hinnék el, ha a saját szemükkel látnák. A mundérbecsület erősebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!