37. Sok hasonló bukást kívánok magamnak, Európa "liberálisainak" meg a mieinkéhez hasonló tündöklést.
Bár kicsit tartok attól, amire a kérdező fentebb utalt is, hogy ezt az elmebeteg eszmét egy másik elmebeteg eszme fogja majd végleg eltakarítani, demokrataként (na nem a gyurcsányi értelemben vagyok az) nem vágyom rá, de nem nekem fog igazán fájni.
38.
Igen, olvastam. :)
" "A Nap forog a Föld körül." választ fel kéne pontoznia? Vagy mi?"
Ha ezeket állítják akkor az egyik debol a másik futóbolond.
Aki szomplán normális és járt általános iskolába, az tudja hogy mindengyik csak a tengelye körül forog, és az égitestek egymás körül KERINGENEK.
Aki már esetleg egy főiskolát is látott kívülről, az már azt is tudja, hogy a közös tömegpont körül kering mindkettő, átellenes oldalon, csak ez a tömegpont a nap sokkal sokkal nagyobb tömegéből adódóan elhanyagolhatóan kis távolságra van a nap középpontjától. :)
Ennyit az offról.
Egyébként nem ilyen banális dolgokban pontoznak le embereket, hanem pl. én írtam amikor a migráns dolog megindult, le merészeltem írni, hogy apósom mesélte (aki egyébként nagyon diplomatikus ember, sosem gyűlölködött), hogy elvonult előttük egy csoport, és hagytak "némi" szemetet maguk után.
Erre máris jött a liberális kommandó és jól lepontozott, mert ezt mindjárt szemét jobber támadásnak vették.
Ugyanez a másik oldalon is, ha nem értek egyet azzal hogy valakivel külföldön nem kell haverkodni és kinyalni a s...-ét, csak állapolgársági alapon, akkor már mindjárt szemét libbant vagyok aki "korcsosulni" akar.
Liberális = kiáll az emberi jogokért, és csak azt ítéli el, amivel az ember másoknak árt.
Ennyi.
# 42/44 Időpont tegnap 22:18
Te legalább észrevetted, hogy nem véletlenül használtam a forog szót. :-) (ha hiszed, ha nem, szándékos volt)
Amúgy meg a "liberális kommandó" nevetséges, azután, hogy néhány egyértelmű hülyeség áll toronymagasan épp ennek a kérdésnek az előző oldalán. :-)
Akkor jó.:)
Lehet, az itteni pontozásokat annyira nem néztem, viszont gyakran kaptam azért lepontozást mert nem értettem egyet valamiben menekültkérdésben. (és én sosem jöttem azzal hogy lőni meg hasonlók)
Viszont az is észrevettem hogy egy időben megfordult a dolog. Eleinte ha nem tetszett az egész, és azt mondtam hogy nem mindenki igezi menekült akkor le lettem pontozva. Aztán később meg az lett rendszeresen, aki melletük mert érvelni.
Mondjuk a lepontozó embereket nem szerem akármelyik oldalról is jönnek.
# 46/46 Időpont ma 19:33
Nem tudok erre mit mondani. Van olyan, aki egy válasz alapján végigpontoz, mert csak azt nézi, hogy ki írta.
De a politika témakörben szerintem pont szard le. :-D Semmi értelme. Mindkét oldalról megy a sértődött 3,14csa üzemmód, akiknek már az is hazugság, hogy a fű zöld, mert te mondod :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!