Milyen a közhangulat Németországban? Igaz lehet, amit a liberális ismerőseim terjesztenek?
25 éve élek Németországban és tényleg nem csinálnak belöle akkor cirkuszt, mint Mo-on.
Egy egy kirívó eset volt, amit természetesen vizsgálnak, de nem ez az általános.
A menekültek nem igazán jelentenek komolyabb problémát, ezért nem is foglalkozik vele a legtöbb ember.
és nem vagyok sem liberális, sem másféle politikai irányzat követöje, egyszerüen csak ez az, ami itt van.
Jól van 74%, tudjuk, te nem vagy liberális.
Akkor elárulnád azt is, hogy miért nem adta le az állami Tv, ha ez olyan kis dolog?
Legfeljebb a bűncselekmény skálája kirívó. Eddig is voltak hasonlóak.
Friss hír: [link]
Kíváncsi vagyok, ha én elmennék Egyiptomba hasonlóan bulizni, mi történne.
"Akkor elárulnád azt is, hogy miért nem adta le az állami Tv, ha ez olyan kis dolog?"
Most MELYIK állami TV-röl beszélsz? Mert a német TV-ben (meg minden egyéb hirportálon) megjelent a hír már másnap.
A magyar TV-nek meg nem feltétlen a németországi problémák jelentik a legföbb híereket.
Én is kint élek a családommal - ahogy már írták, nincs hisztéria.
Nyilván sokan megdöbbentek a történteken, de mindenféle fröcsögés és gyűlöletkeltés nélkül, tényszerűen közlik a hírekben, újságokban. A német munkatársaim, barátaim sajnálkozóan megemlítették a történtek után, hogy olvasták, de ennyi.
Senkinek a szájából nem hallottam ezzel kapcsolatosan úszító vagy menekültellenes megnyilatkozásokat - ha így is gondolja valaki, az inkább befogja a száját, mert nem "illik" ilyeneket mondani (főleg nem munkahelyen, nyilvános helyeken).
Ahogy írta valaki, ez egy sokkoló, kirívó eset volt, és nem ez az általános - és ezt mindenki tudja jól.
Ez oldalfüggő.
A liberális oldalt nyilván nem érdekli; a nemzeti oldalt igen.
Van a harmadik fél, aki nem mondja ki a véleményét - ettől függetlenül akár érdekelheti is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!