#30: pontosan. Volt egy buta népcsoport aki felült Hitlernek, mert volt egy másik buta népcsoport akivel e tökök tele lett, mert felsőbbrendűeknek, okosabbnak szebbnek gondolták magukat. Én is iskolázott vagyok, de sosem mondom senkinek hogy ő mennyire buta és együgyű, nem nézem le, nem éreztetem hogy ő elmeháborodott lenne. (persze kivétel ha tényleg tök sötét és meg akarja mondani a tutit, de ez is csak akkor ha rosszindulatból teszi)
Ellenben sokan akiknek szerintem még érettségije sincs, leosztja itt az embereket hogy fékegyelmű meg iskolázatlan stb. Ez mondjuk oldaltól függetlenül így van.
Például ha a liberálisok olyan elfogadóak, miért állnak kicsinyes bosszút lepontozással azokon akik nem értenek velük egyet? Pont ebben kellene a különbségnek megmutatkozni, hogy a "gyűlölködő" jobboldaliak jól lepontoznak, akkor a másik lehetne nagyvonalú, és ráhagyhatná, és lehetne külömb. De nem.
"egyébként érdekes módon a diplomások és a magas beosztású embereknek kb több mint a fele liberális."
Erre tudsz valami statisztikát mutatni? Én annyit tudok, hogy az egyetemisták többsége Jobbik-szimpatizáns, tehát valószínűleg nem liberális.
# 31/32 Időpont ma 19:36
"Például ha a liberálisok olyan elfogadóak, miért állnak kicsinyes bosszút lepontozással azokon akik nem értenek velük egyet? Pont ebben kellene a különbségnek megmutatkozni, hogy a "gyűlölködő" jobboldaliak jól lepontoznak, akkor a másik lehetne nagyvonalú, és ráhagyhatná, és lehetne külömb. De nem."
Ez nem kicsinyes bosszú. Mi a túróról beszélsz? Akkor egy liberálisnak a "A Föld forog a Nap körül vagy fordítva?" kérdésre a "A Nap forog a Föld körül." választ fel kéne pontoznia? Vagy mi?
33.
Nagyon jól szemléltetted a magukat liberálisnak vallók (szándékosan használom ezt a kifejezést, mert lófact liberálisak ők) vezérelvét.
Annyira biztosak a saját vélt igazukban, mint ahogy a Föld forog a Nap körül. Aki szintén így gondolja, azt teljesen képesek elfogadni, mert ők annyira liberálisak. Aki másképp gondolja, az meg fasiszta, homofób, iskolázatlan, gyűlölködő, stb.
# 34/34 Időpont ma 20:20
Te meg nagyon jól szemlélteted az emberi butaságodat. Nem csak itt. :-) Sokadszorra akarod te megmondani, hogy a másik mit gondol, mindenféle alap és alátámasztás nélkül.
# 36/36 Időpont ma 20:46
Nincs mit. Mondjuk azt a részt bebuktad, hogy liberális lennék. Meg a fentieknek sem mondtalak, szóval azt a részt is. Tehát úgy összességében mindent. :-D
Viszont továbbra is te akarod megmondani, hogy mások mit gondolnak. Ami hasonló bukásokhoz fog vezetni még szerény kis életedben. :-)
Visszatérve Kérdező kérdéséhez. "Milyen egy liberális nő?"
A napokban hallottam egy szót. Ma jutott el igazán a tudatomig. Meg is kérdezem: mit szólnának a liberális nők, ha első körben őket neveznénk úgy nő helyett, hogy menstruátor? Liberális menstruátor. Merthogy a nő, asszony, leány már divatjamúlt, haladni kell a korral. A többi nő maradna még nő, mert várjuk meg a nép véleményét, hogy neki hogy tetszik.
Általában agresszív, férfi, magyargyűlölő, femináci.
Kivételek lehetnek.
Na jó, ezt nem hiszem el. Az itt lévő emberek tudatában vannak, amit mondanak? A "nagyszájú", mint gyűlöletkeltő jelző. Hát ez nem lehet igaz. Erre most.....hát nem, nem....én tényleg nem tudok mit mondani.
Én eddig liberális nőnek vallottam magam, de ezek után.....most komolyan. Én is szoktam használni ezt a kifejezést, akkor én most valójában egy náci-nő vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!