Mi a véleményetek arról hogy a liberális sajtó a Szilveszteri migráns erőszakolókról szóló hírek fölé elkezdtek megható történeteket tenni?
Amik persze ellenőrizhetetlenek, hogy igazak vagy sem.
De senki nem azt mondta hogy ne segítsünk a szíreknek, csak annyit hogy ott ahol a közel-keleti menekült táborok vannak és nem itt.
A szokásos mosdatás.
Már megszoktuk.
Persze, ha egy börtönőr nőt zaklat, akkor napokig, naponta 5 mocskolódó cikket lehoznak.
Ez a liberális kettős mérce, ahol megkülönböztetik bőrszín alapján az embert.
Ma reggel az index:
(Féloldalas hír)
Saját anyját végezte ki az Iszlám Állam terroristája
(Kisbetűs hír közvetlenül alatta)
Szíriából érkezhettek a kölni molesztálók
... kicsivel lejjebb
(Féloldalas hír)
A város, ahol lassított felvételben halnak meg az emberek
Most már változott a lap elrendezése
4es hsz megadja a választ a kérdésedre
Tudod, az a baj (szerintem!), hogy vannak emberek, akik mindenben liberálzsidóbolsevik összeesküvést akarnak látni. Mint ez a kérdés is... szerintem! (hangsúlyozom még egyszer)
Én is rendszeresen olvasom az indexet, vannak cikkek, amik tetszenek, és vannak, amik nem. Végigolvasom a címeket, és ami érdekel, azt elolvasom. Pont teszek rá, hogy milyen sorrendben vannak a cikkek, hogy milyen cikk van előtte és/vagy utána.
Ennél fogva nem is terhelem az agyamat (és meg se fordul a fejemben) ilyen - bocsánat - baromságokkal, hogy esetleg szándékosan tesznek "megható" történeteket. Az a "A menekültválság láthatatlan történései" című cikket sem nyitottam meg, annak ellenére, hogy olyan szép nagy kép van hozzá. Mert nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!