Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Milyen egy liberális nő?

Milyen egy liberális nő?

Figyelt kérdés

2016. jún. 1. 13:00
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
62%
Nem gyűlölködik, nem rasszista, nem habzó szájjal érvel az árja magyarságért :) továbbá kulturált, szofisztikált, és amit hall, nem fogadja el, hanem előtte megvizsgálja minden oldalról. Nehezebben becsapható mint egy átlag fideszes akinek csak annyi kell hogy legyen tánc, meg zárcsökkentés.
2016. jún. 1. 16:31
 22/49 anonim ***** válasza:

# 20/21 Időpont ma 16:24

Nyelvtan óráról rémlik esetleg a réma, illetve a "beszélő szándéka" kifejezések? Ha nem, akkor nézz utána.

2016. jún. 1. 16:46
 23/49 anonim ***** válasza:
49%

"Nem gyűlölködik, nem rasszista, nem habzó szájjal érvel az árja magyarságért :) továbbá kulturált, szofisztikált, és amit hall, nem fogadja el, hanem előtte megvizsgálja minden oldalról. Nehezebben becsapható mint egy átlag fideszes akinek csak annyi kell hogy legyen tánc, meg zárcsökkentés."

Röviden, aki liberális annak csak jó tulajdonságai vannak, szinte tökéletesek.

2016. jún. 1. 17:20
 24/49 anonim ***** válasza:
64%

Sajna nem, mert büdöset finganak ők is :(

Viszont még nem láttam habzó szájú gyűlölködő liberális nőt, míg orbánimádók közül mindenki ilyen...

2016. jún. 1. 17:28
 25/49 anonim ***** válasza:

A mondatfajtákra gondolsz, hogy a beszélő szándéka alapján lehet kérdő, óhajtó, felszólító, tagadó, kijelentő?

Igazad van, sosem voltam jó nyelvtanból, de nem rémlik, hogy bármikor is tanultunk volna "gyűlöletkeltő" mondatfajtáról. Annál milyen mondatvégi írásjelet használunk?

2016. jún. 1. 17:43
 26/49 A kérdező kommentje:

"Viszont még nem láttam habzó szájú gyűlölködő liberális nőt, míg orbánimádók közül mindenki ilyen..."

Ismertem két testvért, a kicsi volt a jó, a nagy a rossz.

Mert a kicsi mindig addig incselkedett, amíg a nagy megruházta.

De öreg rossz házsaokat is ismerek ilyent, ahol az egyik addig célozgat meg csipkelődik gúnyolódik amíg másiknál kibukik a ló nemes szerve.

Nem ők is csak addig hiteltelenítenek, meg félkegyelműznek és fére magyaráznak amíg az orbán embereinek elszakad a cérna?

2016. jún. 1. 17:45
 27/49 anonim ***** válasza:
55%
Feminista, soha nem akar gyereket, gyűlöli a hazáját, a fehér embereket és a keresztényeket. Gyűlöli a férfiakat is, de a más bőrszínűeknek bármikor önként szétteszi a lábát. Itt az oldalon ékes példája a fentieknek Sunshinedoll.
2016. jún. 1. 18:30
 28/49 anonim ***** válasza:
49%

ma 18:30

Hogy élhet valakiben ilyen gyűlölet? :(

2016. jún. 1. 18:44
 29/49 anonim ***** válasza:
50%

# 25/28 Időpont ma 17:43

Ha én neked azt mondom, hogy a prostituált nőnemű gondviselődet (amit nem mondok, még mielőtt jelentenél, mert ez csak egy velős példa akar lenni, és nem ismerjük egymást, hogy ilyet mondjak), attól még ugyanúgy az anyádat szidalmaztam. És hiába hangzik szebben, ugyanúgy jogos, hogy ha orrbavágsz érte.

A mögöttes tartalom a lényeg.

2016. jún. 1. 19:04
 30/49 anonim ***** válasza:
63%

"Feminista, soha nem akar gyereket, gyűlöli a hazáját, a fehér embereket és a keresztényeket. Gyűlöli a férfiakat is, de a más bőrszínűeknek bármikor önként szétteszi a lábát. Itt az oldalon ékes példája a fentieknek Sunshinedoll."

"nagyszájú"

"Nem tesz feljelentést amikor kirabolják és megerőszakolják."

"Ugyanis ha egy feher boru, hasonlo koru heteroszexualis ferfi megdicseri a frizurajat, azt mar szexualis zaklataskent eli meg."

Halljátok, ti veszélyesen hülyék vagytok.

Személyesen ismerek rengeteg liberális nőt...... egyébként érdekes módon a diplomások és a magas beosztású embereknek kb több mint a fele liberális.

És amit elmondhatok az az hogy egyetlen egy olyan tulajdonsággal sem bírnak mint amiket ti itt felsoroltatok. Egyikük sem.

Gyűlölködtök. Olyanokról akiket nem is ismertek.

Most már értem, hogy Hitler hogyan tudod hatalomra kerülni. Ha az akkori német nép olyan volt mint ti most akkor nem volt valami nehéz dolga. Számomra ez végtelenül elszomorító.

2016. jún. 1. 19:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!