Ciki ha utcaseprő volnék?
Iskolázott ember vagyok, de sajnos munkanélküli és ezt a munkát tudtam megszerezni.
23 éves vagyok.
Nem ciki, ha meglátnak az utcán???
Ti bevállalnátok ezt a munkát (belváros)?
Nem szégyen, csak sajnos a munkának - a tényleges munkának nincs értéke. Ezért ezt a melót főleg az aljanép végzi - szóval a társaság nem túl jó.
Amúgy pedig én még ilyen melónak is nagyon örülnék. Itt vagyok 24 évesen, nem találok munkát.
Nem szégyen!!! Az a szégyen ha valaki a segélyért áll sorba!!!
A munka nem szégyen!!!!! Én a kurv@t is többe nézem mint a segílyre váró fajt!!!
Szóval tisztellek becsüllek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyáltalán nem szégyen, bár a mostani rendszerben nevelkedett, elkorcsosított lelkületű emberek annak látják. Sajnos ki van mosva az agyunk (igen, mindannyiunknak valamilyen szinten)...
Lehet, hogy hülyének találtok majd, de abból az elvből kiindulva, hogy semmit nem szabad megszólni, amit nem ismerünk, most olvasom a Mein Kampf-ot és ezt találtam benne:
"Tekintettel arra, hogy nem voltam tanult szakmunkás vagy mesterember, hanem úgynevezett segédmunkás, többé-kevésbé akadt munka számomra. Napszámosként kerestem kenyeremet. Közben annak az embernek álláspontjára helyezkedtem, aki azzal a sziklaszilárd elhatározással rázta le lábáról Európa porát, hogy az új világban új hazát és új egzisztenciát teremt magának. Az ember lassan megszabadul a bántó, hátráltató, hivatásra, osztályra, környezetre és tradícióra vonatkozó elképzelésektõl, minden után kinyújtja kezét, amivel keresni lehet, és rájön arra, hogy a becsületes munka, bármilyen legyen is az, sohasem szégyen."
Ebben azért van némi igazság.
Köszönöm a válaszokat! Nagyon örülök a pozitív válaszoknak!
Nem is számítottam, hogy ennyire "nem aláztok le".
Nos ez nem Pesten , hanem egy nagyvárosban vidéken, és minimálbért kapnék azt hiszem 57-60 ezer körül.
Sajnos még csak borsod közelében sem vagyok, biztos találsz te is valamit!
Ja csak úgy ide írtam a politikához, mert láttam, hogy ide sokan írnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!