Csak én volnék ennyire béna?
Én ezt nem értem,folyton szerencsétlen vagyok.Mindig szerencsétlen dolgok történnek velem,soha nincs szerencsém.De legfőképp azt nem értem,h miért van az,h ha én veszek valamit az mindig tök hamar tönkre megy vagy megjárom vele.Ma vettem egy Bershkas nadrágot ami kiszakadt.A dzsekijim dzsibzárjai állandó elromlanak,eltörnek.Úgyanígy a cipőkkel.Régen a barátnőmnek és nekem úgyanolyan sarunk volt.Az ővének nem volt semmi baja,az enyémnek a talpát 4 nap múlva felhsította a merevítő vas.Kicserélettük,elvittük rögtön útána a cipészhez,h ne ismételje magát meg a történelem.De hiába mert akkor is felvált és mégegyszer elvittem.Ezen kívűl még el is szakadt.A barátnőm satujának még mindig semmi baja.Másik eset mikor vettem 1 dzsekit.De pár nap múlva leesett 1 gomb,kiszakadt,elromlott a zibzár amit útána 2x is megcsináltattunk és megint elromlott.És ez csak pár eset,de mindig van vlm amivel megjárom nem csak ilyen téren.Sokszor arra gondolok,h elátkoztak,vagy,h egy olyan igazi filmbeillő lúzer vagyok.Van még rajtam kívűl itt valaki aki állandóan pórul jár?!
Bocsi ha hosszúra sikeredett,és ha vannak a helyesírási hibákért.Eléggé elszomorít a dolog,kiváncsi vagyok,h egyedül élek ezzel?!
ha csak kabátgombok szakadnának le folyamatosan rólam... :DD
ezek még nem is olyan szörnyűek. én kétbalkezes vagyok és szeleburdi, úgyhogy mindent kiöntök, mindennek nekimegyek, és hetente egyszer pofáraesek saját lábamban. ne aggódj, sosem vagy egyedül.
de kicserélhetik:)
nekem is kecserélték a nadrágot:)
hát köszi a "szolidaritást" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!