Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ilyen béna? Ők...

Miért vagyok ilyen béna? Ők miért jobbak mint én?

Figyelt kérdés

van egy 2-3 haverom, akikre tapadnak a csajok, ha nem is minden értelembe, de nagyon sokan lógnak rajtuk. buliba ha odamennek valakihez, szó nélkül leállnak velük táncolni ..

én is magas vagyok, az hogy izmos az túlzás, de dolgozom rajta, helyes vagyok és gondolom látszik hogy önbizalom hiány is csak minimális mértékben van.. de én ha odamegyek valakihez vagy arréb mennek vagy le sem állnak velem táncolni..

16/f

2010. jún. 20. 00:50
 1/2 anonim ***** válasza:
76%
Attól még nem vagy béna, mert azoknak a csajoknak, pont nem jöttél be. Nem lehet mindenkinek tetszeni. Am csak figyeld meg h konkréten hogy viselkednek a lányokkal, és próbáld meg utánozni őket, ha ennyire hasonlítani akarsz rájuk.
2010. jún. 20. 01:02
 2/2 anonim válasza:
sztem alapvető különbség lehet a haverjaid és te közted h míg ők csak szórakozni akarnak te komoly kapcsolatot is keresel? megérzik a lányok hidd el!
2010. jún. 29. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!