Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ilyen béna,...

Miért vagyok ilyen béna, szerencsétlen?

Figyelt kérdés

Akármilyen csoport foglalkozásba becsatlakozom vagy elkezdek,tuti h már az elején én leszek a legbénább ,és el is megy a kedvem még az élettől is,és abba is hagyom az egészet.

Általában mindenhol teljesíteni kell, tehát vonatkozik ez táncra,nyelvre,előadó művészetre,sportra, stb. Annyi mindent elékeztem már de mikor jön az a megszégyenülés érzés, leblokkolok ,és legszívesebben sírva kirohannék a teremből..

Pedig elvileg lenne is olyan terület amihez van tehetségesem. Csak hát..ez így szörnyű mert nem tudok fejlődni,kibontakozni,meg igazán semmit sem és mindig csak a kudarc van:(

Ráadásul lassan 30 éves leszek..-és mindig újra és újra ez van ..

Pszichológusnál jártam nem tudott segíteni.

Ha lelkiekben ennyire életképtelen vagyok és determinált valahogy minden velem kapcsolatban, elgondolkodom olykor h van e értelme így élni ?! És megint ilyen helyzetben vagyok ,megint otthagynék egy csoportot, mert előjött a szokásos szindróma..

Lehet ezen változtatni?

Vélemény ????

2011. febr. 6. 15:24
 1/3 A kérdező kommentje:
senki nem ír..? :(
2011. febr. 6. 16:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Figyelj te nállam sokkal tapasztaltabb vagy és idösseb is de ez nem számit. csak szimplán az önbizalmaddal va baj és mostmár elég sok mindeben tehetségeh vagyok de ezeket megg kellet talájam és eléggé bénán kezdtem de gyakorolnikell és mindenn a hejére fogy állni."a gyakorlat teszi a mestert"
2011. febr. 6. 20:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem muszály mindent csoportban kezdeni. Ha valamivel egyedül kezdesz foglalkozni, nem nyomaszt a megszégyenülés veszélye. Ha már jól megy, csoportban is csinálhatod. Nagyobb önbizalmad lesz, ha már van némi gyakorlatod.

Sok sikert Neked!

2011. febr. 6. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!