Miért vagyok ilyen béna, szerencsétlen?
Akármilyen csoport foglalkozásba becsatlakozom vagy elkezdek,tuti h már az elején én leszek a legbénább ,és el is megy a kedvem még az élettől is,és abba is hagyom az egészet.
Általában mindenhol teljesíteni kell, tehát vonatkozik ez táncra,nyelvre,előadó művészetre,sportra, stb. Annyi mindent elékeztem már de mikor jön az a megszégyenülés érzés, leblokkolok ,és legszívesebben sírva kirohannék a teremből..
Pedig elvileg lenne is olyan terület amihez van tehetségesem. Csak hát..ez így szörnyű mert nem tudok fejlődni,kibontakozni,meg igazán semmit sem és mindig csak a kudarc van:(
Ráadásul lassan 30 éves leszek..-és mindig újra és újra ez van ..
Pszichológusnál jártam nem tudott segíteni.
Ha lelkiekben ennyire életképtelen vagyok és determinált valahogy minden velem kapcsolatban, elgondolkodom olykor h van e értelme így élni ?! És megint ilyen helyzetben vagyok ,megint otthagynék egy csoportot, mert előjött a szokásos szindróma..
Lehet ezen változtatni?
Vélemény ????
Nem muszály mindent csoportban kezdeni. Ha valamivel egyedül kezdesz foglalkozni, nem nyomaszt a megszégyenülés veszélye. Ha már jól megy, csoportban is csinálhatod. Nagyobb önbizalmad lesz, ha már van némi gyakorlatod.
Sok sikert Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!