Mit szúrok el? Béna vagyok?
Kisebb kihagyásokkal, de egy éve keresek állást. Sokszor voltam közel ahhoz, hogy legyen is állásom, viszont mindig azt mondták, hogy sajnálattal közöljük, nem ön nyert.
A minap is, egy többkörös állásinterjún a tesztek után elküldtek, hogy nem feleltem meg, holott éreztem, hogy nem lettek rosszak a tesztek, s úgy gondolom, hogy diplomásan nem okoz gondot egy - két szövegértés, iq jellegű teszt.
Magamban kerestem az okot, de nem találom. Mit teszek rosszul? Kicsit izgulós vagyok, de próbálom leplezni.
Érdemes ugyanannál a cégnél próbálkozni többször, ha most elutasítottak?
Köszönöm
Köszönöm.
Kétségbe vagyok esve. Ilyen kudarcok után hiába próbálok újra bele lendülni a keresésre, annyira elbizonytalanodok, hogy már minden hirdetés elolvasásakor kételyeim vannak, hogy megfelelek-e (holott a kiírt feltételeknek igen), beadjam-e, van-e értelme.
Elmennék már bolti eladónak is, de még oda sem kellek. (Persze fontos a pénz is, főleg, ha pesten lenne a munka, mert azért éhen nem akarok halni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!