Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit szúrok el? Béna vagyok?

Mit szúrok el? Béna vagyok?

Figyelt kérdés

Kisebb kihagyásokkal, de egy éve keresek állást. Sokszor voltam közel ahhoz, hogy legyen is állásom, viszont mindig azt mondták, hogy sajnálattal közöljük, nem ön nyert.

A minap is, egy többkörös állásinterjún a tesztek után elküldtek, hogy nem feleltem meg, holott éreztem, hogy nem lettek rosszak a tesztek, s úgy gondolom, hogy diplomásan nem okoz gondot egy - két szövegértés, iq jellegű teszt.

Magamban kerestem az okot, de nem találom. Mit teszek rosszul? Kicsit izgulós vagyok, de próbálom leplezni.

Érdemes ugyanannál a cégnél próbálkozni többször, ha most elutasítottak?

Köszönöm

2010. szept. 9. 20:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kevés az állás, meg mindenhol túljelentkezés van.Ha nem így volna, térden állva könyörögnének, hogy vállald el a melót.Tovább kell menni rendületlenül, és akár lehet próbálkozni ugyanott többször is, hátha pont ezt értékelik.
2010. szept. 10. 10:53
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Kétségbe vagyok esve. Ilyen kudarcok után hiába próbálok újra bele lendülni a keresésre, annyira elbizonytalanodok, hogy már minden hirdetés elolvasásakor kételyeim vannak, hogy megfelelek-e (holott a kiírt feltételeknek igen), beadjam-e, van-e értelme.

Elmennék már bolti eladónak is, de még oda sem kellek. (Persze fontos a pénz is, főleg, ha pesten lenne a munka, mert azért éhen nem akarok halni.)

2010. szept. 10. 12:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Menj külföldre, úgy hallom, ott jobbak a lehetőségek.
2010. szept. 11. 23:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást. Nem szeretnék elköltözni Magyarországról. A nehézségek ellenére is szeretem a hazámat.
2010. szept. 12. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!