Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Paranoiás volnék? Segíts, légyszi!
Ne legyél hülye, az első válaszolónak igaza van, az okát kell megtalálnod. Ismétlem azt kell kiderítened hogy ők mit tartanak gáznak benned. Az baromira nem fontos h neked mi a véleményed erről. Ha Rómában vagy .... érted...
ha már megvan az ok akkor változtathatsz rajta, vagy egyszerűen a szemükbe mondhatod hogy baromság amit gondolnak.
na hát ez az ami kérdéses :D
mert akikkel jóban vagyok azok azt mondják hogy igen,szép vagyok,sőt jobban nézek ki náluk,de akik utálnak(pl.ők), hát ők nem mondják ezt.....
öhm hát előszőris köszi hogy ennyit válaszolgatsz,nagyon arii vagy:D
a kérdésedre válaszolva,hát őszintén én NEM tartom csúnyának magam,sőt év elején teljes önbizalmam volt hogy jól nézek ki s minden,de amióta ezeket a tekinteteket látom az osztálybeli lányoktól,hát azóta már az önbizalmam is csökkent és ami eddig nem zavart (pl.1-2 pattanás),az mostmár zavar.....pedig a barátaim szerint egyáltalán nem vészes az a néhány pattanás meg úgy az arcom átlagban jó szerintük....és hát az igazság az,hogy véleményem szerint az osztályban vannak csúnyábbak is,mint én,velük viszont sosem törődnek,róluk nem beszélnek annyit mint rólam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!