Sziasztok! Sokan azt mondják,hogy vékony vagyok,mások meg azt,hogy nem..hisz elég széles a csípőm.Annyi a lényeg,hogy vagyok 162 cm és mindössze 47 kg ... Egyszerűen nem tudok hízni,bármit is eszek.Mit tegyek,hogy legalább 2-3 kilót felszedjek? A másik meg az,hogy az utóbbi fél évbe nem tudok hízni..és fél éve elég erősen dohányzom,ez is lehet az oka? Előre is köszönöm
Lehet genetika is. Szüleid, nagyszüleid milyen testalkatúak?
Én 161 cm-hez vagyok szintén 47 kg és mindenki soványnak tart. Még magam is. Piszkafa lábaim vannak, semmi cici, pici fenék. Egyszer az életben voltam 50 kg, mikor külföldön dolgoztam, de ahogy hazajöttem le is mentem 45-re. :(
Azt hittem szülés után minden megváltozik, de nem. 2,5 éves a fiam és még mindig 47 kg vagyok.
Én is sokat dohányzom, most készülök letenni, nem tudom segít-e de remélem.
2011. okt. 27. 15:01
2/15 anonim válasza:
A dohányzás nem kizárólagos oka, de az is rossz irányba befolyásolhatja, hogy ennyire sovány vagy és nem tudsz hízni. Alkattól (testfelépítéstől) függően 50-55 kg-ot el kellene érned. Lehet, hogy nem megfelelően táplálkozol, de az is lehet, hogy anyagcsere problémád van, ami többféle alapbetegségre is utalhat.
2011. okt. 27. 15:07
3/15 anonim válasza:
Hát ez lehet genetika is! Én pl 172 cm és 48 kg vagyok! Mindig is ilyen voltam. Nem dohányzom már 3 hete és már fél kg híztam! több ételt kíván a szervezeted! Én azt csinálom hogy sokszor eszek keveset, kb 2 óránkét csipegetek valamit és működik!
2011. okt. 27. 15:11
4/15 anonim válasza:
15,11 nagy gratula a hízáshoz és nem utolsó sorban a cigiről való leszokáshoz. Hogy csináltad?
(bocsi hogy off. 1. vagyok)
2011. okt. 27. 15:14
5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2011. okt. 27. 15:23
6/15 anonim válasza:
Szia! Én 160cm és 44 kg vagyok, rajtam egyszer segített a vastabletta amitől 50kg voltam, de hiába eszek, én sem hízok, egyébként te nem vagy vashiányos?
2011. okt. 30. 13:42
7/15 anonim válasza:
15:14 hát kiderült hogy beteg a tüdőm!Az orvosom mondta hogy nem kéne dohányozni! hát vettem ezt az elektromos cigit és nagyon jó!Amióta ezt szívom nem kell a cigi és több ételt is kívánok.Állandóan eszegetek és tegnap álltam a mérlegre, 48 kg helyet 49,35 vagyok! mind ez egy hónap alatt! remélem neked is sikerül ha szeretnéd csak akarni kell! Kitartás, drukkolok!:)
2011. okt. 31. 13:19
8/15 anonim válasza:
Huh, ne haragudj, nem gondoltam. Jó egészséget Neked!
Én is elhatároztam, hogy leszokom. Igaz nem elektromos cigivel, hanem agykontrollal próbálkozom. Muszáj letennem, és nagyon várom, hátha hízni is tudnék. Olyan jó lenne végre.
15,14
2011. okt. 31. 21:31
9/15 anonim válasza:
21:31 Á nem olyan vészes remélem! Agykontrollal nagyon nehéz a leszokás,nagyon kelleni fog az akaraterőd! figyu, 2 oránként egyél egy kicsit, mindig csipegess valamit és hidd el hízni fogsz!:):) én is azt hittem hogy hízni fogok ,pedig 2 kisgyerekem van és nem. De az orvos amit mondott betartva sikerül! lassan de biztosan! és ha lehet ne idegeskedj sokat mert az is árt!
2011. nov. 1. 08:17
10/15 A kérdező kommentje:
Gratulálok a hízásodhoz :)) Nekem is sikerült 48 ra feltornáznom magam,amit érek eszek :))))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!