Szerintetek is az élelmiszerek alacsony tápértéke miatt van olyan sok a szinte már kórosan sovány gyerek?
A lányom némely osztálytársa rettentően sovány, erre ő kitalálta, hogy kövér. Pedig teljesen normális testalkatú, sőt, kimondottan izmos lány. Főleg a combjára panaszkodik, hiába mondom neki, hogy csupa izom(mert úgy is van).
Az osztálytársai közt azonban tényleg van pár aggasztóan vékony lányka. Szinte nincs is lábuk, olyan vékonyak. Persze ha ilyen a genetikájuk, semmi baj, csak a lányom ezt nem akarja megérteni. Mit mondjak neki?
Nem. A mostani ételek éppenhogy iszonyatosan hizlalnak.
A sok sovány fiatal (bár én nem vettem észre) valószínűleg genetikai okokból olyan amilyen.
Mutass neki olyan lányokat, akik hozzá hasonlóak, hátha ha kívülről látja magát akkor könnyebben elhiszi, hogy nem kövér. Ha izmos akkor sportolók fotója kifejezetten alkalmas erre. Mindenféleképpen tudatosítsd vele, hogy nem kövér mert az anorexia valahonnan innen indul.
Mondjuk szerintem inkább a kövér gyerekből van több.
A kamaszok körében elég sok az anorex liba. (
Nagyon figyelj a lányodra, mert könnyen belevihetik a hülyeségbe. Persze, nem azt mondom, hogy ülj felette, mikor eszik, de ha hirtelen fogyni kezd, akkor go doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!